Eladó ház Jászberény 108 nm
Eladó ház Jászberény 108 nm
Eladó ház Jászberény 108 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8053288
Referenciaszám: HZ048975
Frissítve: 2 napja

Jászberény eladó családi ház 4 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
406 481 Ft/m²
108 m²
Alapterület
838 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 409 Ft
Második évtől
173 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne egy stabil házat jó helyen?Jászberény kertvárosi részén  eladó egy közel 900 nm-es telken lévő 108 nm-es családi ház.Az ingatlan nagyon jó helyen található, mert a központ 3 percre van gyalog.Nézzük meg mit kell tudni az ingatlanról!A terméskő alapokkal rendelkező, kocka típusú családi ház "L" alakban helyezkedik el. Nem vizes és nem is salétromos!A ház első részében 2 szoba, konyha, kamra, fürdő, előszoba valamint konyha található.A fűtése gázkonvektoros, de cserépkályha is beépítésre került. Pár éve átrakatták a cserépkályhát, így erre sem lesz egy ideig gondja az új tulajdonosának.A szobák mind külön bejárattal rendelkeznek, a fürdőszobában pedig pár éve zuhanyzó került beépítésre.Az ingatlan hátsó részén - mely külön bejáratos - előszoba, konyha, szoba és fürdőszoba található.Az udvaron melléképület valamint egy közel 16 nm-es garázs kapott helyet.Az udvar gondozott és parkosított, melynek öntözése fúrt kúttal megoldott.A ház közelében oktatási és kulturális intézmények is találhatóak.Szeretné megtekinteni az ingatlant? Kérem telefonáljon és megmutatom Önnek!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velkei Krisztina Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 584 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velkei Krisztina Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 584 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY