Eladó ház Jászárokszállás 88 nm
Eladó ház Jászárokszállás 88 nm
Eladó ház Jászárokszállás 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7852763
Referenciaszám: H472514
Frissítve: 17 napja

Jászárokszállás eladó családi ház 4 szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
215 909 Ft/m²
88 m²
Alapterület
464 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 143 Ft
Második évtől
75 254 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújítás nélkül azonnal költözni? Igen.... Ezt ne hagyja ki... 5.000.000.-ft-al csökkentettük az árat. 19 Millió ft.-ra csökkentettük az ingatlan árát. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, akkor ez az ingatlan nagyon jó választás lehet. A jelenlegi tulajdonosok szinte mindent megoldottak Ön helyett. Jászárokszállás központjához közel kínálom megvételre ezt a 4 szobás, 88 nm-es felújított családi házat. Az 1960-as években épült, vegyes falazatú (vályog+tégla) ingatlan elrendezése rendkívül kedvező. A 3 hálószoba és a nappali akár több gyermekes családoknak is megfelelő életteret biztosít. A konyha, az előszoba és a fürdőszoba kialakítása is praktikus. A ház felújítása és bővítése 2023 tavaszán történt. Cserére került a bejárati ajtó és az összes nyílászáró, melyeket korszerű hőszigeteltre cseréltek. A fürdőszoba is teljes körűen fel lett újítva, a víz- és villanyhálózat cseréje is megtörtént a csatlakozási ponttól. Minden helység új burkolatot kapott (járólap, laminált padló). A 464 m2-es saroktelek ideális méretűnek mondható. Az ingatlan fűtését 2 db hűtő-fűtő klímával oldották meg." Elsősorban készpénzes vásárlók jelentkezését várjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóta Gábor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóta Gábor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY