Eladó ház Jászapáti 87 nm
Eladó ház Jászapáti 87 nm
Eladó ház Jászapáti 87 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7929538
Referenciaszám: M262069-4533274
Frissítve: 1 napja

Jászapáti eladó családi ház 2+1 fél szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
201 149 Ft/m²
87 m²
Alapterület
606 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 789 Ft
Második évtől
69 313 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP INGATLANPONT ajánlatával!!!! Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Szolnoktól 49-km-re, Jászapáti városában 87,5 nm-es családi ház, 606 nm-es telken! Az ingatlanban kialakításra került 2 egész és egy fél szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra, előszoba, közlekedő! A ház elosztása jó, mert külön bejárattal rendelkezik, így akár egy nagyobb családnak is megfelelő lehet! A szobák, folyosó parkettával lett lerakva, előszoba kőburkolatot kapott, konyhát laminált burkolat fedi. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán és gáz cirkó gondoskodik! Az ingatlan tetejét pala fedi. A családi házhoz tartoznak melléképületek, garázs, tároló, nyári konyha melyben a víz be van vezetve! A ház biztonságtechnikai rendszerrel felszerelt! Az ingatlan környezetét lugas, virágok, bokrok díszítik! A családi ház a város központhoz közel helyezkedik el, Penny, Lidl, buszmegálló pár perc sétával elérhető. A városban strand, kemping ad lehetőséget a kikapcsolódásra! Óvodák várják a kicsiket, általános iskolák, szakközép iskola várja a tanulni vágyó fiatalokat! Amennyiben a családi ház megvásárlásához hitelre van szüksége az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani!! Az ingatlanra CSOK , BABAVÁRÓ hitel megfelelő személyi feltételek mellet felvehető!! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
H
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Katalin Jászberény és Karcagi OTPIP irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 332 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Katalin Jászberény és Karcagi OTPIP irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 332 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY