Eladó ház Jászapáti 100 nm
Eladó ház Jászapáti 100 nm
Eladó ház Jászapáti 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7883849
Referenciaszám: HZ016501
Frissítve: 17 napja

Jászapáti eladó családi ház 2 szobás: 19,8 millió Ft

19,8 millió Ft
198 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
935 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 465 Ft
Második évtől
78 422 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Jászapáti központjának közelében, csendes mellékutcában egy nagyon hangulatos, tornácos ház, amely akár egy család, akár 2 generáció kellemes otthona lehet!A ház 100 m2-es, 2 nagy szobából és egy nagy konyha-étkezőből áll, illetve 2 fürdő-wc lett kialakítva. Tornáca a szokásosnál szélesebb, teraszként nagyon jól használható és rendkívül hangulatos is! A tárolás is megoldott, hiszen tároló, háztartási helyiség, gardrob és pince is van. 2 generációs használat esetén egy konyha még kialakítható.A ház az 1950-es években épült vályogból, mészkő alapzattal, vastag falai kitűnő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem klasszikus, kis belmagasságú parasztházról van szó, hanem ez egy impozáns épület, inkább polgári jelleggel bír, 3 m körüli belmagassággal rendelkezik és nagyon szép, világos és tágas helyiségei vannak!  Az épület 2020-ban szépen fel lett újítva, Ekkor került kiépítésre az új elektromos- és vízvezeték hálózat, a nyílászárók cserélve lettek, és infrapanelek lettek beszerelve, melyek egyben dekorációként is szolgálnak. Az infrafűtés mellett egy nagy kandalló is használható.A gázcsonk telken belül van, de a házba nincs bevezetve. Ezt az új tulajdonos bevezettetheti, ha úgy kívánja. Minden egyéb közművel rendelkezik a ház. A tető síkpala héjazatú.A telek 935 m2-es, négyszög alakú, alapszinten rendben tartott terület, melyből gyönyörű kertet varázsolhat a következő tulajdonosa - hiszen van terület az autó(k) számára, a házőrző barátunk számára, a virágok számára, és a hátsó udvar részben (rendbe hozás után) kialakíthatunk egy hasznos konyhakertet, melyből jó élelmiszer kerül majd a családi asztalra!A közelben Penny Market, Coop és kisebb boltok is vannak, valamint az iskola, buszpályaudvar, vasútállomás is elérhető távolságban vannak.Az ingatlan csak előre egyeztetéssel megtekinthető!A ház egy magánszemély tulajdonában van, tehermentes és kb 60-120 napon belül vehető birtokba.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Erkély:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Zsuzsanna Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 301 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Zsuzsanna Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 301 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY