Eladó ház Iregszemcse 200 nm
Eladó ház Iregszemcse 200 nm
Eladó ház Iregszemcse 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7969090
Referenciaszám: H479743
Frissítve: 17 napja

Iregszemcse eladó családi ház 4 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
925 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
511 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 536 917 Ft
Második évtől
732 734 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Passzív ház, Siófoktól 25 km-re, Iregszemcsén! Az épület három szintes, az alsó szinten dupla garázs, finn szauna, konditerem, és a gépészet található. A földszinten egy teljesen új konyha, AEG gépekkel és gránit lapokkal felszerelve. Itt található egy fürdőszoba, különálló wc-vel és egy hálószoba. Az emelthez üveg lépcső vezet fel egy függönyfalon keresztül láthatóvá válik a teljes telek. A legfelső szinten kandallóval díszített kis konyha egy zenehallgató sarok és egy gardrób szekrény található. Ebben a térben egy nagyméretű fürdőszoba, wc szolgálja ki a tulajdonosát. Itt kapott helyet még egy hálószoba, amely nincs leválasztva, de elszeparálva lehet pihenni. A házat levegő-víz hőszivattyú és napkollektorok teszi energiahatékonnyá. Ezt a rendszert szolgálja ki a kapubejáróra és télikertre telepített napelemes rendszer. Az ideális hőmérsékletről a pinceszinten egy hővisszanyerős légcserélő, a földszinten padlófűtés - hűtés, az emeleten mennyezet hűtés-fűtés gondoskodik. A teljes telek 95 %-a le van burkolva, ebből csak a fűtött, automata öntözővel felszerelt pálmakert maradt ki. A kertben rozsdamentes télikert, rozsdamentes autóbeálló és kapu teszi gondozásmentessé az életet. Itt található a fűthető, változó mélységű medence, amelynek gépészete az alsó szinten van. A medencét napkollektorok fűtik, természetesen a hőszivattyú segítségét is igénybe lehet venni. A medence sóbontóval és UV fertőtlenítővel van ellátva, semmilyen vegyszert nem kell használni hozzá. A teraszon a sós vizes 6 személyes jacuzzi is a ház része. A házban nagyon sok telefonról vezérelhető, kontrollálható eszköz van, segítve az egyszerű, bárhonnan történő irányítást. További részletekért hívjon most!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2020
Terasz:
200 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáborjányi Attila Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáborjányi Attila Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY