Eladó ház Inárcs 115 nm
Eladó ház Inárcs 115 nm
Eladó ház Inárcs 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7409306
Referenciaszám: HZ089671
Feltöltve: 16 napja

Inárcs eladó családi ház 4 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
452 174 Ft/m²
115 m²
Alapterület
760 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 917 Ft
Második évtől
205 958 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
INÁRCSON  KÖNNYŰSZERKEZETES  SZIGETELT KLIMATIZÁLT  AMERIKAI  STÍLUSBAN  ÉPÜLT  CSALÁDI  HÁZ  ELADÓ.Szeretne vidéken Budapesttől 25 percre lakni egy hangulatos kertvárosi részen egy igazán AMERIKAI STÍLUSÚ házba? Megtalálta ezt az igazán kedves hangulatos családi kis fészket. Garantálom itt igazán jól fogja érezni magát az erdős, kedves , madárcsicsergős részén Inárcsnak.Az ingatlan 115 nm-es összközműves családi ház, amiben található egy tágas napfényes hatalmas nappali, innen nyílik a konyha, a konyhából jutunk be a kamrába , és kazánháznak nevezett tároló részbe.A nappaliból nyílik a  3 szoba, amelyből kettőhöz tartozik egy fürdőszoba wc-vel,  amelyek a szobából nyílnak. A házban a negyedik szoba átalakítása is elkezdődött ami már az új tulajdonosra vár hogy befejezze.Az ingatlan fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, az egész ház riasztórendszerrel van védve.Az udvarról  megközelíthető az elektromos kapuval ellátott tágas fűtött garázs, amely legalább két autó parkolására alkalmas, de az udvaron hátul van még egy garázs,  ami akár műhelynek vagy bármilyen tárolónak is megfelel.A telek területe 760 nm-es nagy részben betonozott, de maga az udvar is szépen rendezett.Ha bármilyen más információt szeretne keressen bizalommal szívesen megmutatom önnek ezt a csodás kis otthont.Hívjon bizalommal, hitelben, értékbecslésben, ügyvédben is tudok segíteni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tirpák Henrietta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 355 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tirpák Henrietta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 355 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY