Eladó ház Iharosberény 129 nm
Eladó ház Iharosberény 129 nm
Eladó ház Iharosberény 129 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7952374
Referenciaszám: HZ026580
Frissítve: 16 napja

Iharosberény eladó családi ház 3 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
248 062 Ft/m²
129 m²
Alapterület
2194 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Iharosberényben eladó egy kétszintes család ház Nagykanizsa közelében, csendes környezetben. 1980-as években épült téglaház, beton alap, összközműves, összesen 148 nm. Fűtése gázcirkó , mely a meleg vizet is biztosítja. Az emeleten van három szoba, (az egyik erkéllyel), felújított fürdő WC-vel,  és közlekedő. A földszinten található konyha, étkező, fedett terasz, 1 éve felújított Wc, kazánház, kamra, mosókonyha, valamint az aknás, fűtött garázs,  amely a lakás felől is megközelíthető. Az épület egy részén új műanyag nyílászárók vannak, a kazán két éves.A telek 2194 nm, az udvarban melléképület is van, ahol tárolhatóak a terület gondozására alkalmas gépek, amit a házhoz a  tulajdonos otthagy az új lakóknak. Állat tartásra alkalmas ólak is rendelkezésre állnak. Az udvarra behajtás szomszéddal közös kapubejárón lehetséges. A házban lévő bútorok megegyezés tárgyát képezik.A szomszéd teleket 2150 nm, ami külön helyrajzi számon van az ár tartalmazza, így  ha valaki gazdálkodásban, veteményezésben gondolkodik, ez a terület tökéletes lehet számára.A településen 100-150 méteren belül óvoda, bölcsőde, iskola,  benzinkút, orvosi rendelő,  bolt is található. Buszmegálló a közelben.Hitel, CSOK, Babaváró? Nálunk mindent egy helyen megtalál. Irodánkban teljeskörű ügyintézéssel várjuk.Hívjon vagy írjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Herczeg Csilla Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 508 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Herczeg Csilla Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 508 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY