Eladó ház Hőgyész 94 nm
Eladó ház Hőgyész 94 nm
Eladó ház Hőgyész 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8047427
Referenciaszám: M272118
Frissítve: 16 napja

Hőgyész eladó családi ház 2+1 fél szobás: 14,99 millió Ft

14,99 millió Ft
159 469 Ft/m²
94 m²
Alapterület
1503 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 505 Ft
Második évtől
59 371 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolna vármegye, Hőgyész külterületi részén eladásra kínálok egy 1503 nm-es zártkerti , présház, kert, legelő besorolású ingatlant. Hőgyész, Szekszárdtól 30, Tamásitól 20 km- re fekszik. Az ingatlan a településtől 1 km-re, két irányból köves burkolatú útról jól megközelíthető. A területről páratlan, csodás körpanoráma kilátás nyílik a tájra. Az 1989-ben épült 94 nm-es tégla-vasbeton szerkezetű 2,5 szobás 2 szintes ház tökéletesen használható családi házként, vagy hétvégi házként egyaránt. A közművek közül gáz nincs az ingatlanba bevezetve, villany, vezetékes víz, szennyvíz akna van. A villanyvezeték cseréje 5 éve megtörtént, a konyha ablakai újak. A ház melegéről egy fatüzelésű kazán, valamint 2 cserépkályha gondoskodik. A házhoz egy szép 12 nm- es tégla pince csatlakozik. Mindkét szinten fürdőszoba, WC-vel került kialakításra, a szobákat laminált padlóval, a többi helyiséget hidegburkolattal látták el. Az ingatlan a műveléshez használt eszközökkel, valamint az összes konyhai géppel együtt eladó / mosógép, szárító gép, mosogató gép, tűzhely, kerámia főzőlap, hűtőláda stb./! A szomszédos házakban is többen életvitelszerűen élnek, így a környék biztonságos. Ajánlom mindazoknak, akik ebben a csodás környezetben szeretnének élni, vagy csak a mindennapi fáradalmaikat kipihenni. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Az OTP Ingatlanpont teljeskörű segítséget nyújt az ingatlan megvásárlásában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh Gábor Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh Gábor Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY