Eladó ház Hévízgyörk 231 nm
Eladó ház Hévízgyörk 231 nm
Eladó ház Hévízgyörk 231 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7783472
Referenciaszám: U0040212
Frissítve: 15 napja

Hévízgyörk eladó családi ház 4 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
783 582 Ft/m²
231 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
95%-os KÉSZÜLTSÉGI FOKON van jelenleg az ingatlan, csak a külső színezés és a térkövezés hiányzik, amelyet a vételár tartalmaz! Ha nem szeretne bizonytalan építkezésbe belevágni, akkor jöjjön nézze meg és vásárolja meg kockázatmentesen, ezt az ENERGIATAKARÉKOS családi házat! Rezsi számlákkal is tudunk szolgálni!!! Fiatalos ÚJ ÉPÍTÉSŰ családi ház eladó GARÁZZSAL Hévízgyörk egyik legjobb környékén! A modern stílusú nettó 134m2-es, bruttó 231m2-es ingatlan a mai igényeknek megfelelően 3 hálószobás, amerikai konyhás + nappali elosztással, külön fürdőszobával, gardrób és háztartási helyiséggel készült. Az elhelyezkedése, elosztása és stílusa alapján tökéletes választás FIATAL PÁROKNAK vagy családosoknak, akiknek vannak meglévő gyermekeik. A családi ház a legmodernebb berendezésekkel és technológiákkal épült. Egyedissége, hogy egy 30m2-es nyitott terasz és egy 36m2 FEDETT TERASZ kerül kialakításra. KULCSRAKÉSZ állapot 2023. Márciusi időpontra várható, ezáltal igény szerint 3 hónapon belül költözhető és nem kell hónapokat várnia! Ingatlan jellemzői: - 30-as PTH TÉGLA + 15cm dryvit SZIGETELÉS - 30cm kőzetgyapot szigetelés a födémen - betoncserép/barna szín - 3 rétegű/6 légkamrás hőszigetelt műanyag nyílászárók - ELEKTROMOS REDŐNYÖK és GARÁZSKAPU - Elektromos hajtású kerítés kapuk is elkészültek az igényes kerítéssel együtt - fűtés: padlófűtés kondenzációs gázkazánnal (még a garázsban is) - Az ár tartalmazza az 5 kw-os KLÍMÁT a nappaliban és egy 3,5 kw-os KLÍMÁT a közlekedőben - A beruházó már megvásárolta és beépítette a minőségi burkolatokat - Teljesen berendezett Fürdőszoba - 3x25 Amperes VILLANYÓRA és H tarifa is kiépítésre került a KLÍMÁK miatt, illetve későbbiekben lehetséges ezáltal a NAPELEM rákötés - SAJÁT KERT 1200 m2 Komoly érdeklődés esetén műszaki leírást és teljes dokumentációt biztosítunk. Amennyiben szeretne reális áron kulcsrakész új építésű házat vásárolni, akkor hívjon bizalommal! CSOK, babaváró és lakáshitelben díjmentes segítséget nyújtunk! Az ingatlan vételára: 105,000,000 Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
A
villany
gáz
víz
csatorna
garázs
terasz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY