Eladó ház Hévíz 130 nm
Eladó ház Hévíz 130 nm
Eladó ház Hévíz 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7951455
Referenciaszám: MB24-105
Feltöltve: 3 hónapja

Hévíz eladó családi ház 4 szobás: 149,37 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
152,49 millió Ft
1 173 000 Ft/m²
390 000 EUR
3 000 EUR/m²
130 m²
Alapterület
523 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma
Hévízen, csendes nyugodt környezetben kínálunk eladásra egy 130m2-es új építésű, teljesen berendezett, a mai követelményeknek mindenben megfelelő családi házat! A ház téglaépítésű / 30 cm-es külső szigeteléssel / és antracit tetőcseréppel fedett. A fűtésről és a melegvízellátásról napelemrendszer gondoskodik. Az energetikai tanúsítvány szerint a besorolása: AA++ így nagyon kevés az épület energiaigénye. A házba külön vízszűrő filter is be lett építve. A nappaliban található egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímaberendezés. Az épület két szintes, az alsó szinten két hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel, egy vendég WC, közlekedő és egy nagy nappali-konyha-étkező található, a felső szinten egy hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel és egy kisebb nappali lett kialakítva. A nyugati oldalon kb. tizennyolc m2-es teraszon örülhetünk a napsütésnek, vagy akár grillezhetük is. A szobák minőségi laminált padlóval a többi helyiség igényes kerámialapokkal burkoltak. A nyílászárók több rétegű szigetelt műanyagok és szúnyoghálóval valamint motoros redőnnyel szereltek. A ház teljesen be van bútorozva és a vételár részét képezik. Az udvarban egy autó számára van kocsibeálló. Kiválóan alkalmas bármely korosztály részére állandó lakhatásra! A tó ezerötszáz méterre, boltok, üzletek ötszáz méterre, Keszthely öt kilométerre, Bécs és Budapest egyaránt kétszáz kilométerre elérhető. MEGBIZHATÓ INGATLAN - INGATLAN AZ ÉLET ÉS A MUNKA ÉRDEKÉBEN! További lakó- és kereskedelmi ingatlanokért tekintse meg weboldalunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2021
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
A++
Napelem:
Van
Átlagos rezsiköltség:
1 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
kertkapcsolatos
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
terasz
bútorozott
gépesített
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
biztonsági ajtórács
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megbízható Ingatlan Csombordi Csaba Megbízható Ingatlan Csombordi Csaba Az iroda összes hirdetése
+36 30 407 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megbízható Ingatlan Csombordi Csaba Megbízható Ingatlan Csombordi Csaba Az iroda összes hirdetése
+36 30 407 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY