Eladó ház Hévíz, Részben panorámás újszerű családi ház 242 nm
Eladó ház Hévíz, Részben panorámás újszerű családi ház 242 nm
Eladó ház Hévíz, Részben panorámás újszerű családi ház 242 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7339892
Referenciaszám: 3544_736
Frissítve: 5 hónapja

Hévíz eladó családi ház 6 szobás: 182,6 millió Ft

182,6 millió Ft
754 545 Ft/m²
242 m²
Alapterület
3500 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 529 952 Ft
Második évtől
723 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legfrissebb kínálatunk egy piaci ár alatt lévő 2 szintes újszerű családi ház a Belváros közelében! A 2015-ben saját részre, gondos odafigyeléssel, az akkori legkiválóbb minőségi anyagokból épült ingatlan több bejáratról is megközelíthető földszintjén: előszoba beépített szekrénnyel, nappali –étkező -konyha, kamra, konditerem, fürdőszoba tusolóval, mellékhelyiséggel, mosókonyha, autómata kapuval nyitható garázs, közvetlen bejárattal az épületbe és kényelmes 56 m2-es fedett terasz. A tetőtérben: közlekedő, 3 hálószoba, tágas gardróbszoba, fürdőszoba tusolóval és mellékhelyiséggel, valamint 2 szobából erkély. A hő eloszlását gázkazán radiátorokon keresztül, napkollektor és cserépkályha biztosítja az egész házban. A 3250 m2-es, gondozott zöld udvarban fúrtkút, amely a ház vízellátását is szabályozza, egy hangulatos kerti kőpince is helyet kapott, valamint érlelő gyümölcsfák: szilva, barack, cseresznye………….. A részben térkövezett udvarban több autónak beállási lehetőség. A nagy teleknek köszönhetően további ráépítés, vagy a későbbiekben, ha nincs szükség ekkora telekre akár le is választható. A telek végéből csodálatos panoráma tárul elénk. Ha felkeltette érdeklődését különleges ingatlanunk, kérem ne habozzon hívjon...most! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
erkély
terasz
pince
melléképület
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
hőszigetelt
klíma
kandalló
parkettás
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY