Eladó ház Hernád 120 nm
Eladó ház Hernád 120 nm
Eladó ház Hernád 120 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7941409
Referenciaszám: HZ098764
Frissítve: 16 napja

Hernád eladó családi ház 5 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
625 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
4035 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos ház és LOVASBIRTOK ELADÓ HERNÁDONSzereti a lovakat állatokat?Szeretne egy kellemes erdős részen egy hangulatos 145 nm-es családi házban élni a természet lágy ölén?Ne keressen tovább eladóvá vált Hernádon egy kellemes nyugodt részen lévő csodálatos  LOVAS BIRTOK.Hernád nagyon szép  részén eladó egy kis Lovas Birtok, 15000 nm-es összközműves telekkel.Az ingatlan 145 nm-es amelyben található 4 szoba, fürdőszoba wc-vel, egy hatalmas tágas hangulatos nappali, amelyben egy kandalló biztosítja a harmóniát, egy tágas konyha, és egy befejezésre váró fürdőszoba.A ház fűtéséről  kondenzációs kazán, cserépkályha és egy hangulatos kandalló gondoskodik, de ezen kívül most már klíma is található a házban.A házban lévő helyiségek tágasak, világosak, harmóniát nyugalmat árasztanak magukból.Falazata a ház hátsó részében vályog,,az első rész viszont téglából épült.A kert öntözéséről és a lovak itatásáról fúrt kút gondoskodik.A telek szépen rendezett karámok és gyümölcsfák is találhatóak rajta, a végében pedig egy gyönyörű erdő, amelyben bármelyik nap kedvére sétálgathat.Ne szalassza el ezt a rendkívüli ajánlatot KERESSEN MINÉL HAMARABB  és foglaljuk le ezt a csodás kis LOVAS BIRTOKOT. Hitellel, értékbecsléssel, ügyvéddel kapcsolatban is állok rendelkezésére, keressenek bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tirpák Henrietta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 355 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tirpák Henrietta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 355 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY