Eladó ház Herend 190 nm
Eladó ház Herend 190 nm
Eladó ház Herend 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7990030
Referenciaszám: M270645
Frissítve: 17 napja

Herend eladó családi ház 4 szobás: 187,8 millió Ft

187,8 millió Ft
988 422 Ft/m²
190 m²
Alapterület
840 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 545 043 Ft
Második évtől
743 824 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk Herend tiszta levegőjű, csendes, újépítésű övezetében 2018-ban minőségi anyagok felhasználásával épült, a bakonyi hegyekre csodálatos panorámával rendelkező családi házat. Az ár részét képezi a komplett berendezés, bútorok, konyhabútor, és gépesítés. A porcelángyártásról híres Herend városában óvoda és általános iskola is működik, a tömegközlekedés rendkívül jó. Veszprém 10 perc, a Balaton 25 perc autóúttal elérhető. A valódi svédpadlóval ellátott nappali, valamint az étkező és konyha egy légterű, igazi közösségi térként áll rendelkezésre a lakók számára. E három helyiség délkeleti tájolású, ebből adódóan rendkívül kellemes hőmérséklet uralkodik a nyári napokon is, és bár egy központi helyen hűtő-fűtő klíma is megtalálható, ezt csak kivételes esetben szükséges használni. Az étkezőből szintkülönbség nélkül a 27 nm-es kertkapcsolatos teraszra léphetünk, amelyen két kertibútor garnitúra (étkező és pihenő) kapott helyet. Ahogy az alaprajzon is látható, a hálószobák a ház két ellentétes oldalán kaptak helyet, ami lehetővé teszi a különböző generációk eltérő életritmusát. A szülői háló külön bejáratú fürdővel rendelkezik. Nagyméretű, 3 rétegű nyílászárók gondoskodnak a rendkívül fényes belső terekről, a falazat 38 cm tégla 12 cm homlokzati hőszigeteléssel, padlásfödémen 30 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel, ennek, valamint a tájolásnak köszönhetően a ház rendkívül jó klímával rendelkezik. A rezsiköltségek könnyedén a kedvezményes tarifában tarthatók. A fűtésről vízmelegítős kombi gázkazán, hűtő-fűtő klíma, valamint a nappaliban épült rusztikus cserépkályha gondoskodik, az akkucsomagos napelemrendszer kiépítése folyamatban van. A hidegburkolattal ellátott helyiségek padlófűtéssel rendelkeznek, a szobákban radiátorok biztosítják a gyors hőmérséklet változtatás lehetőségét. A biztonságot online kamerarendszerrel összekötött riasztórendszer szavatolja. Az épületen belül található egy egyállásos garázs, kívül egy nyitott parkolási lehetőség, az udvaron belül pedig fedett kocsibeálló, fatároló, kerti faház is épült, valamint fúrt kút biztosít vizet különböző célokra. Az egész épület akadálymentes, kerekesszékkel körbejárható, azonnal költözhető állapotban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Terasz:
31 m²
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos
terasz
telefon
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Freund Viktor Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 234 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Freund Viktor Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 234 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY