Eladó ház Héreg 268 nm
Eladó ház Héreg 268 nm
Eladó ház Héreg 268 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7740540
Referenciaszám: H467600
Frissítve: 16 napja

Héreg eladó családi ház 8 szobás: 148 millió Ft

148 millió Ft
552 239 Ft/m²
268 m²
Alapterület
4821 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 429 534 Ft
Második évtől
586 187 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőség Héreg község központjában, a festői szépségű Gerecse lábánál. Több generációs kúria és gazdaság várja új tulajdonosát. Ez a lenyűgöző ingatlan egyedi életstílust és számtalan új lehetőségeket kínálhat Önnek! A két szintes fő épületben 8 tágas szoba található, több fürdőszobával és mindkét szinten konyhával. Ez a kúria tökéletesen alkalmas arra, hogy több generáció együtt éljen, vagy akár üzleti célra is kihasználható legyen. A két szint külön bejárattal rendelkezik, alkalmas két önálló lakásként is. A fő épület mellett található még egy parasztház, ami szintén alkalmas lehet akár harmadik, vagy negyedik család elszállásolására, lakhatására, vagy csak, hogy egyéb gazdasági épületként szolgáljon. Ez a gazdaság sok lehetőséget rejt magában. Alkalmas lehet gazdálkodásra, vállalkozásra, vagy akár falusi turizmusra, vendéglátásra. Ha vágyik egy olyan életre, ahol saját gazdaságot vezethet, vagy üzleti lehetőségeket keres egy gyönyörű vidéki környezetben, ne keressen tovább. Az ingatlan területén megtalálhatóak a lovak tartásához szükséges létesítmények, területek, mint istálló, futtató és egyéb melléképületek. Ha szeretne lovakkal foglalkozni és élvezni a vidéki életet, akkor ez a hely kiváló választás lehet. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ez az ingatlan mindent megad Önnek ahhoz, hogy álmai vállalkozását vagy életstílusát valóra váltsa. Várjuk érdeklődését és szívesen válaszolunk minden kérdésére. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és fedezze fel ennek a varázslatos helynek a potenciálját!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Zoltán Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Zoltán Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY