Eladó ház Hegyeshalom 180 nm
Eladó ház Hegyeshalom 180 nm
Eladó ház Hegyeshalom 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7956526
Feltöltve: 3 hónapja

Hegyeshalom eladó családi ház 4 szobás: 76,6 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
78,2 millió Ft
434 444 Ft/m²
200 000 EUR
1 111,11 EUR/m²
180 m²
Alapterület
1650 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma
A kedvelt településen Hegyeshalomban kínálom Önöknek ezt a rendkívüli otthont meseszép telken! A ház a ’80-as években épült tégla falazattal. A tető cserép tető a homlokzati szigetelés pedig 10 cm. A lakóház területe 2 szinten 180 m2 a hozzá tartozó telek pedig 1650 m2. A vételár a teljes bútorzatot magában foglalja! A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI A BEJÁRATI SZINTEN: tágas előszoba, 1 hálószoba, 1 nappali/konyha helyiség, kádas fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel. A hálószobát és a nappali/konyhát összeköti egy dupla erkély. AZ ALSÓ SZINT HELYISÉGEI: előtér, 1 hálószoba, 1 nappali/konyha helyiség, 1 zuhanytálcás fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel, mosókonyha/háztartási helyiség. A konyha/nappaliból nagy méretű terasz nyílik. A nyílászárók műanyagok, reluxásak és szúnyoghálósak. A fűtés gázfűtés kondenzációs gázkazánnal. A lakás inverteres klímával felszerelt. Az udvar 2 bejárat felől is megközelíthető. Rajta dupla garázs áll, valamint nagyméretű melléképület. Az udvaron szauna található egy kerti házikóban. Az udvar különleges szépségű kialakult, megnőtt növényzettel. Öntözése kútról megoldott. Remek lehetőség ha ön egy nyugodt és csendes otthont szeretne egy kivételes stílusú otthonban remek áron! Ára: 200.000.- EUR. A vételár euróban fizetendő! Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
6 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
C
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
32 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
klíma
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rajka Raj Kft Rajka Raj Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 629 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rajka Raj Kft Rajka Raj Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 629 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY