Eladó ház Hegyesd 110 nm
Eladó ház Hegyesd 110 nm
Eladó ház Hegyesd 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7894857
Referenciaszám: H476136
Frissítve: 16 napja

Hegyesd eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
544 545 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2654 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt megbízás az Otthon Centrum kínálatában! Hegyesd településen kínálom megvételre ezt az összesen 110m2 lakóterületű, kettő, külön bejárattal rendelkező, felújított családi házat. A 2654m2-es dupla telek összközműves, csendes helyen van a központhoz közel. A telken gyümölcsfák, veteményes kert, 20m2-es tároló, gyerek csúszda hintával és ásott kút is van. Az épület kőből épült amit előző és jelenlegi tulajdonosa, az első házrész teteje kivételével, teljesen felújítottak. 2015-ben az épület hátsó fele, 2023-ban pedig az első fele készült el. A két épületrészt a kazánház kapcsolja össze, itt található a vegyes tüzelésű kazán amely mindkét házrész fűtését látja el, ezeket külön körön lehet kapcsolni, és itt van a villanybojler is ami az első házban szolgáltatja a melegvizet. Itt fut össze egy kapcsolótáblában a teljesen új villanyhálózat, ezek is külön körökön és megszakítókkal, plusz az éjszakai áram. Lehetőség van még a H tarifa igénylésére is. Minden külső nyílászárót hőszigetelt műanyagra cseréltek, a villamos hálózat, a vízvezetékek és a szennyvíz csövek és a teljes fűtés rendszer is új. Az első házrészben egy tágas előszoba, nappali, hálószoba, konyha-étkező és egy fürdőszoba található. A hátsó házrész kétszintes, galériás tetőtér beépítéssel készült, itt az alsó szinten egy konyha-étkező-nappali, fürdőszoba, a felső szinten két plusz egy fél szoba kapott helyet. Remek lehetőség két generáció együttélésére vagy pedig mindkét vagy az egyik épületrész vendégházként való működtetésére is. A település festői környezetben fekszik, minden oldalról hegyes-völgyes táj veszi körül így egész évben sok lehetőséget nyújt az aktív pihenésre vágyóknak. A Balaton part is közel van, 20km-es távolságban több strand is található, Szigliget, Badacsony, Révfülöp csak, hogy a legnépszerűbbeket említsem. Nagyvárosok közül Tapolca 10km, Sümeg 28km, Ajka 35km, Balatonfüred 39km, Keszthely 37km, Veszprém 42km távolságra van. A településen a falusi CSOK és januártól a CSOK PLUSZ is elérhető. Amennyiben kérdése merül fel vagy megszeretné tekinteni az ingatlant, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keményfi Attila Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keményfi Attila Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY