Eladó ház Harkány 320 nm
Eladó ház Harkány 320 nm
Eladó ház Harkány 320 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7872504
Referenciaszám: HK-4480693-4480693
Frissítve: 16 napja

Harkány eladó családi ház 8 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
374 688 Ft/m²
320 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 980 Ft
Második évtől
474 891 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Harkányban a fürdő bejáratától 100 méterre, jelenleg is panzió ként működő 8 apartmanból, egy ikerházból és egy különálló felújítandó családiházból álló épületegyüttes ELADÓ! Az alap épület 1980-ban épült, melyet 2005-ben bővítettek, és azóta is folyamatosan korszerűsítették, újították. Az ingatlanok 3 db helyrajziszámon vannak nyilvántartva, de elhelyezkedésüknél fogva egy telken lehet kezelni őket. A főépületben 8 db, teljes mértékben berendezett, modern, napfényes, apartman található. Mindez kb 320 m2-en. Az apartmanok cca 25 m2 nagyságúak, toalettel, fürdővel és konyhával felszereltek. A főépület tetőterében további 2 apartman kialakítható. Ezen a szinten a készültségi szint 60-70 %-os. A földszinti apartmanok kertkapcsolattal rendelkeznek, az emeletiek erkéllyel. Az udvarban a külön álló épület még további két lakást rejt, melyekből az egyik felújított, így folyamatosan fogad vendégeket , a másik lakrész felújításra vár. Az utcafronti részen, saroktelken helyezkedik el még egy épület, mely egy kádárkocka típusú családi ház, ami külön helyrajziszámon szerepel, saját területtel rendelkezik, de a kertje jelenleg össze lett nyitva a főépülettel. (Ez a ház csak a nagy épülettel együtt vásárolható meg, vagy csak abban az esetben lehet önállóan megvenni ha a főépület már gazdára talált és annak vevője nem tart rá igényt.) Ez a sarok épület teljesen felújítandó állapotú. Az ingatlan fűtését gáz kazán ill. a szobákban elhelyezett klíma berendezés biztosítja. A rezsi csökkentéséről a házon elhelyezett 12,6 kw-os napelem rendszer gondoskodik, melyet a ház körbeszigetelésével maxoltak ki. Az apartmanok egy része klimatizált, hűtő-fűtő berendezéssel ellátott. Az udvar 8-10 autó parkolását biztosítja.. Az apartmanház előnye, hogy társasházzá alakítható és az önálló lakrészek külön is értékesíthetők. Az ingatlan a belvárosban található, műszaki tartalmát és megjelenését tekintve korszerű, és fenntartható minőségű. Pár lépésnyire a főutcától, ahol minden fontos szolgáltató megtalálható, boltok, buszmegálló, fürdőbejárat, éttermek. Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
duplakomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
csendes
melléképület
alacsony közös költség
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY