Eladó ház Harka 91 nm
Eladó ház Harka 91 nm
Eladó ház Harka 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7908131
Referenciaszám: H476741
Frissítve: 4 napja

Harka eladó családi ház 3 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
1 317 582 Ft/m²
91 m²
Alapterület
360 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 980 Ft
Második évtől
474 891 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Harkán! Harkán kínálunk eladásra egy luxus igényeket is kielégítő amerikai konyha-nappali + 2 hálószobás lakást. Fiatal tulajdonosa nem bízta a véletlenre és lakberendezőre bízta a belső kialakítást. Olyannyira sikerült, hogy a szakma legrangosabb díját el is hozta! Az alacsony rezsit a "BB" energetikai besorolás is garantálja. Ehhez az 5,2Kw-os napelem rendszer is hozzájárul. Modern padlófűtés és hűtő-fűtő klíma is növeli az itt lakók kényelmét. A műszaki megoldásoknál is a tökéletességre törekedtek, felsőkategóriás AEG háztartási gépek, elektormos redőnyök, kamera rendszer, ledes világítótestek teszik kényelmessé az otthont. A rendszerek applikáción keresztül érhetőek el. Az ingatlan teljes berendezése a vételár részét képezi. A ház előtt kettő parkoló áll rendelkezésre. A telek 360 nm-es , így a rohanó életben könnyű a karbantartása. Lakás, ház beszámítás lehetséges! Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon! Hitelre van szüksége?? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2021
Terasz:
28 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Ildikó Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Ildikó Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY