Eladó ház Hajdúnánás 249 nm
Eladó ház Hajdúnánás 249 nm
Eladó ház Hajdúnánás 249 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096101
Referenciaszám: H484191
Feltöltve: 10 napja

Hajdúnánás eladó családi ház 5 szobás: 279 millió Ft

279 millió Ft
1 120 482 Ft/m²
249 m²
Alapterület
1252 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 809 729 Ft
Második évtől
1 105 042 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁLOMHÁZ A MODERN KOR SZERELMESEINEK! Stílus, elegancia, prémium minőség mindenhol! Álmaik házát keresik? EZ AZ! Megtalálták! Csak Önök és a személyes tárgyaik hiányoznak ebből az impozáns Otthonból! Az ország északkeleti régiójában Debrecentől 40 km-re, Nyíregyházától 27 km-re, az M3 autópálya lehajtótól 5 percre, az épülő gyár óriásoktól kellő távolságra lévő Hajdúnánáson található ez a 2020-ban épült luxus, mediterrán stílusú ház. Nappali+ 4 szoba+ játszószoba : 208 nm alapterület + 31 nm garázs + 58 nm fedett terasz + 24 nm emeleti fedett terasz + 37 nm vendégház + 12 nm gépkocsi beálló egy 1252 nm-es óriás telken! A lakóépület beton alapon HB 38-as porotherm téglából épült 15 cm-es szigeteléssel, szilikonos nemesvakolattal. Héjazata Bramac betoncserép, asztalos minőségű ácsmunkával. Nyílászárói 92 mm-es, 3 rétegű, 6 légkamrás kívülről színezett ablakok. A modern kor szerelmeseinek, minden igényt kielégítve, hogy 0 vagy minimális legyen a rezsiszámla: 18 KW-os Solaredge napelem rendszer szaldo elszámolással (2022-ben telepített a rendszer), 24 kW-os elektromos kazán, alternatív fűtésként: vegyestüzelésű kazán 1000 l-es puffertartállyal. Rendkívül tágas amerikai konyhás nappali-étkező, prémium kategóriás beépített konyhai gépekkel felszerelve, ahonnan közvetlen kijárás van a tágas fedett teraszra, ahol épített kemence, sparhelt, főzőlap, sütő, rozsdamentes mosogató, szauna található. A szobák tágasak, minőségi fózolt laminált padlóval, a közösségi terek pedig spanyol mázas kerámiával burkoltak. A fürdőszobákban dupla mosdó kapott helyet. Az egyedileg tervezett kertben értékes és különleges örökzöld dísznövények kaptak helyet a gondozásmentes 5 cm vastagságú holland pázsittal. A kertben található egy 8x4 m-es épített, fedett medence, melynek a tisztítását egy önjáró robot végzi. Található még egy 37 nm-es vendégház a telken, melyben teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba is található, így akár összeköltözőknek is ideális választás lehet. Sorolhatnám még az extrákat, mint például az okos HD kamerarendszer, riasztórendszer, központi porszívó, falfűtés-hűtés, víztisztító rendszer stb., de inkább jöjjön el, és tapasztalja meg személyesen leendő otthonában a luxust. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokat támaszt új otthonával szemben, akkor ezt a házat figyelmébe ajánlom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2020
Erkély:
24 m²
Terasz:
58 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnárné Hajdu Enikő Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnárné Hajdu Enikő Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY