Eladó ház Hajdúböszörmény, Középkert 165 nm
Eladó ház Hajdúböszörmény, Középkert 165 nm
Eladó ház Hajdúböszörmény, Középkert 165 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7896780
Referenciaszám: H476101
Frissítve: 21 napja

Hajdúböszörmény eladó családi ház 4 szobás: 67,7 millió Ft

67,7 millió Ft
410 303 Ft/m²
165 m²
Alapterület
338 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 483 Ft
Második évtől
268 141 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétgenerációs családi ház! Összeköltözők részére kiváló!!! Hajdúböszörményben, Középkert városrészben, Frekventált helyen,ELADÓ egy felújított 2 generációs, 165 m2-es, nappali+3 szobás, önálló családi ház! Az ingatlan 3 szintes és az alábbi helyiségekkel rendelkezik: - szuterén : 30 nm-es hobbyszoba mindenféle rekreációs eszközzel, egy tárolónak vagy szobának használható 18 nm-es helyiség és egy tágas előtér található. Az előtér és a hobbyszoba laminált parkettázott. - A magasföldszinten található az egylégterű, tágas, világos, benapozott nappali-étkező-konyha, ahol magasfényű, minőségi konyhabútor, gépesítve került beépítésre Ezen a szinten található még egy hálószoba, egy tágas fürdőszoba és egy külön WC. -Az emeleten ami nem tetőtér, hanem teljes értékű helyiségei vannak található 2 hálószoba és egy gardrób ami fürdőszobává is alakítható, mert a víz és lefolyó kiállások is megtalálhatók benne. Az udvaron külön bejárattal található egy összkomfortos különálló lakrész: egy nagy 20 nm-es szobából, egy 6 nm-es fürdőszoba-WC-ból és egy 16 nm-es konyha étkezőből áll. Ezen épület végében található egy 30 nm-es tároló amit ugyancsak át lehet igény szerint 1 vagy 2 szobává alakítani. Az ingatlan fűtése új kondenzációs kazánnal működik radiátoros hőleadókkal. A nagy házban található még a földszinten és az emeleten 1-1 teljesen új inverteres hűtő-fűtő klímaberendezés. A külső nyílászárók korszerű műanyagra lettek mindenhol cserélve. Az ingatlan új kerítést is kapott, a tetőzet masszív Bramac cseréppel van fedve. A telek 338 nm-es és rendezett pihenőkert, 3 autó részére van parkolási lehetőség, illetve a ház előtt is lehet 2 autóval parkolni. A Debrecenben jelen pillanatban is dinamikusan épülő gyárak közelsége miatt, mind befektetésnek, de 2 generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas az ingatlan!! Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, kérem keressen az elérhetőségeimen és a segítségére leszek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Árnyas Mónika Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Árnyas Mónika Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY