Eladó ház Győrújbarát 205 nm
Eladó ház Győrújbarát 205 nm
Eladó ház Győrújbarát 205 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8000070
Feltöltve: 1 hónapja

Győrújbarát eladó családi ház 4+1 fél szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
921 951 Ft/m²
205 m²
Alapterület
934 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrújbaráton - Százszorszép lakópark legszélén eladó egy egyszintes, meghitt hangulatú családi ház. Az ingatlan 2012-ben épült egy 934 m2-es telken, közel 210 m2-es alapterülettel. Az ingatlant csodálatos kert veszi körül, rézsübe beépített merevfalu medencével, kerti tárolóval, öntözőrendszerrel, robotfűnyíróval, kovácsoltvas automata kerítéskapuval. Tekintettel arra, hogy a kert 12 éve ékesíti a házat, teljes intimitást teremt a családtagok részére. A nappaliból kilépve egy 18 nm-es fedett teraszra lépünk ki, ahol a nap minden szakában biztosítja mind a napos, mind az árnyékos pihenést a lakóinak, valamint családi rendezvények, kerti partik kiváló helyszíne. Szülői hálóból nyílik a 2. 18 nm-es fedett terasz, ahova jakuzzi elhelyezése is lehetséges, vagy télikertnek kiválóan izlés szerint berendezhető. A házban riasztórendszer került beépítésre, valamint videókamerás csengő, a ház melegvíz ellátását napkollektor is segíti. Mindkét gyermekszobához tartozik 1-1 gardróbszoba is, közvetlen ott található egy vidám stílusú káddal rendelkező, dupla mosdós fürdőszoba, vele szembe a vendégszoba. A hosszú előszobából nyílik egy vendég toalettel, háztartási szoba, kamra, főbejárat - szélfogó, amerikai (teljesen felszerelt) konyhás étkező (20 nm) és a nappali kandallóval (28 nm). A szülői lakrész teljesen különálló egység, 13,4 nm-es hálószobából nagy méretű (7,4 nm) gardróbszoba nyílik, majd onnan belépünk a fürdőszobába. (Házban szép igényes egyedi bútorok kerültek beépítésre és minden hálószobához tartozik gardróbszoba, ezért a beköltözés gyorsan bútorvásárlás nélkül is megtörténhet.) Az egész házban padlófűtés biztosítja a meleget, illetve a nappaliban kandalló került beépítésre, amely téli estéken megadja az otthonos hangulatát a háznak. A házban 46 nm-es (dupla) garázs található, amely előtt kosárlabdázásra is van lehetősége a családnak. 150 lépésre van minkét irányban lévő (Győr és Tényő felé) buszmegálló és a Százszorszép Lovasudvar. A ház színvilága, hangulata rendkívül harmonikus és időtálló, ahol ízlésesen keveredik a klasszikus és a modern stílus, amely a mai kornak megfelel. Megbízható kivitelezés, magas műszaki tartalom, minőségi belső burkolatok, remek összhatás jellemzik a házat.

Tulajdonságok

Típus:
Szintek száma:
1
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
2012
Terasz:
36 m²
Energetikai besorolás:
A++
Átlagos rezsiköltség:
70 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
luxus
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
medence
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Visi Szalai Eszter
+36 70 436 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Visi Szalai Eszter
+36 70 436 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY