Eladó ház Győrsövényház 102 nm
Eladó ház Győrsövényház 102 nm
Eladó ház Győrsövényház 102 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7941383
Referenciaszám: HZ091108
Frissítve: 19 napja

Győrsövényház eladó családi ház 4+1 fél szobás: 43,5 millió Ft

43,5 millió Ft
426 471 Ft/m²
102 m²
Alapterület
837 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 248 Ft
Második évtől
172 292 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Eladó Családi ház. szinte egy Győri panellakás áráért !***Kiváló lehetőség !!!Győrsövényház lakó-pihenő övezetében, zsákutca végén, csendes-nyugodt környezetben kínálok megvételre egy 4 hálószobából és egy amerika ikonyhás nappaliból álló, öszkomfortos családi házat.A  nettó hasznos fűtött alapterület 79,5 m2Az épület 2006-ban épült 38-as Porotherm téglából, ami annyit jelent, hogy az elmúlt téli hónapokban is mindössze 20-25.000 volt a fűtés számla( a meleg vízzel együtt3 hálószoba déli irányba néz, az utcára.Fontos tudni, hogy az aszfaltos úttest túloldalán nincs tervben építési telkek kialakítása, ezáltal panoráma maradandó!A főbejárat az épület keleti oldalán van, ahonnan egy közlekedőbe lépünk. Itt jobbra van a legkisebb szoba, valamint a folyosón balra található a másik 3 háló. A közlekedő végén helyezkedik el a külön WC és a fürdőszoba,mely tusolós, kádas, WC-s .Az épület központi részén az amerikai konyhás nappali helyezkedik el, kilátással az udvarra, kijárattal a 25 nm teraszra.A fedett teraszon nyáron is kellemes időt lehet eltölteni, mivel nem égeti a déli nap.A telek 830 nm, jól kihasználható (konyhakert, gyümölcsfák, stb...)A berendezések, felszerelések igény esetén alku tárgyát képezhetik!Az M85-ös úton Eneséig nagyon jó a közlekedés, M1-es autópálya könnyen megközelíthető!A településen több céges járat is megáll, az Audis busz is. Több Munkalehetőség van a közelben!Ha hitelre lenne szüksége a vásárláshoz, irodánkban bankfüggetlen hiteltanácsadással illetve ügyvédi háttérel is tudunk segíteni.Hívjon, jöjjön és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Julianna Duna House - Tata, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Julianna Duna House - Tata, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY