Eladó ház Győr 175 nm
Eladó ház Győr 175 nm
Eladó ház Győr 175 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8024238
Referenciaszám: 43387
Frissítve: 17 napja

Győr eladó családi ház 4 szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
965 714 Ft/m²
175 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 481 Ft
Második évtől
669 363 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Kivételes lehetőség! Prémium családi ház eladó Győr Szabadhegyen!** A CasaNetWork GYŐR irodája eladásra kínálja a 0009-es számú családi házat! A családi ház 2014-ben épült, mely a város egyik legnépszerűbb és legkedveltebb környékén, Szabadhegyen található. - Az ingatlan területe 175 négyzetméter, 3 hálószobával, amerikai konyha - nappalival, mely egy tágas 500 négyzetméteres telken helyezkedik el. - Az épület az akkori legmodernebb anyagok felhasználásával készült, és magas műszaki tartalommal büszkélkedik. - A falazat 30 cm-es Porotherm téglából épült, melyet további 15 cm vastag szigetelés egészít ki, így a hőszigetelés kiváló. - Fűtéséről és melegvíz ellátásáról egy Immergaz kondenzációs kazán gondoskodik, mely padlófűtéssel és lapradiátor hőleadókkal van ellátva. - A nappaliban egy elegáns kandalló teszi még otthonosabbá az atmoszférát. - Mindkét szint klimatizált, így a nyári hőségben is kellemes környezetben élhet. - Az alsó szinten amerikai konyha-nappali, egy hálószoba, valamint egy minden igényt kielégítő fürdőszoba található, melyben dupla mosdó és kétszemélyes hidromasszázs kád valamint egy zuhanyzó, WC, bidé is helyet kapott. - Az emeleten további két hálószoba, gardrób és fürdőszoba wc-vel, zuhanyzóval, valamint infraszaunával várja a lakókat. - Az ingatlanba az elektromos kertkapun és elektromos garázsajtón keresztül is bejuthatunk, így esőben sem kell aggódni, hogy elázunk a nagybevásárlás után. - Több autó is kényelmesen elfér a térkövezett előkertben. - A biztonságot egy Hörmann biztonsági bejárati ajtó valamint riasztó rendszer garantálja. - Az ablakok prémium Salamander nyílászárók, melyeket elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek fel. - A nappaliból kijárat nyílik egy 32 négyzetméteres teraszra, melyről csodálatos kilátás nyílik a gondozott kertre. - A kertben egy praktikus 16 négyzetméteres tároló segíti a rendet és a tárolást. - Az ingatlan teljes bútorzattal együtt kerül értékesítésre, így az új tulajdonos azonnal beköltözhet és élvezheti új otthona minden kényelmét. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse és lefoglalhassa ezt az exkluzív ingatlant!  Amennyiben a 0009-es sorszámú ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken! Telefon: +3670/ 427 7227 "CasaNetWork - Ingatlanban Otthon Vagyunk!"

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meihoffer Sándor CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meihoffer Sándor CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY