Eladó ház Győr, Szitásdomb 122 nm
Eladó ház Győr, Szitásdomb 122 nm
Eladó ház Győr, Szitásdomb 122 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7990922
Referenciaszám: 165902150
Frissítve: 19 napja

Győr eladó családi ház 2+2 fél szobás: 97,7 millió Ft

97,7 millió Ft
800 820 Ft/m²
122 m²
Alapterület
625 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 283 550 Ft
Második évtől
386 963 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr egyik méltán kedvelt lakóparkjában Szitásdombon kínálom Önnek ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ÚJ építésű családi házat.  Aszfaltos utcák- közvilágítással- autóbusz megállókkal. Közel Győr pezsgő Belvárosához, de kellően távol a kertvárosi életérzéshez. IGAZI CSALÁDI FÉSZEK!  A nettó  123 m2 /nappali+3háló/ elég tágas ahhoz, hogy minden családtag visszavonuljon, ha egy kis nyugalomra van szüksége. De teret ad a közös családi eseményeknek is, akár az otthon belsejében, akár a kertben-teraszon kerül erre sor. De a garázsban biztonságban tudhatja autóját is.    30-as falazóelemből, 15 cm-es homlokzati szigeteléssel, betoncserép fedéssel, 3 rétegű hőszigetelt- műanyag nyílászárókkal kerül kivitelezésre. Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását kondenzációs kombi gázkazán /24 kw/ biztosítja, radiátoros hőleadókkal. Klíma előkészítés. Opciósan padlófűtés,hőszivattyú, kandallókémény, kerti csap, színezett nyílászárók, redőnyök, klíma- és riasztó előkészítés, térkövezés is kérhető.    KÉNYELMES-TÁGAS-ENERGIAHATÉKONY OTTHON szép köntösbe bújtatva!! egy fiatalos helyen.   Az ár a telek árát és az emeltszintű fűtéskész felépítményt tartalmazza. Kulcsrakész átadás is lehetséges. Építési hitellel - készültségi foknak megfelelő fizetési ütemezéssel megvásárolható. CSOK és ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK  ígényelhetők!  5%-os ÁFA visszaigényelhető! Átadása egyeztetés alapján - kb.6-8 hónap.   Hívjon, akár hétvégén is! Teljeskörűen tájékoztatom.   Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítünk álmai megvalósításában. Állami támogatások intézése. Energetikai és jogi háttér.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Terasz:
19,2 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
terasz
vízórás
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY