Eladó ház Győr, Pinnyéd 70 nm
Eladó ház Győr, Pinnyéd 70 nm
Eladó ház Győr, Pinnyéd 70 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7949403
Frissítve: 1 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
1 070 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
920 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pinnyéden ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ eladó! Az ingatlan Győrben az egyetemtől 5 percre a Belvárostól 5 percre az EYOF és a városi Uszodától 2 percre található. A ház csendes zsákutcában fekszik, Területe br70 nm, a hozzá tartozó telek mérete 920nm. A családi ház teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át. Új tető - Tondach tetőcseréppel fedett. Új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre - 3rtg üvegezéssel, szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek. A villany vezetékek és víz vezeték cseréje megtörtént. Fűtésről és a melegvízről teljesen új Bosch kondenzációs gázkazán gondoskodik. A ház falazata 38cm-es tégla, melyet 10 cm dryvit szigetelés vesz körbe. A födém lebetonozott, 20cm szigetelést kapott. A családi ház elrendezése - amerikai konyha nappali plusz két külön bejáratú szoba. Fürdő és toalett egy helyiségben helyezkedik el. A nappalit kandalló teszi hangulatosabbá. Minden helyiség újonnan parkettázott és festett . A nappaliból nyílik egy 16 nm-es terasz. Az udvaron található egy 2 autó beállására is alkalmas fedett autóbeálló , egy 15 nm-es tégla falazatú melléképület, egy fatároló és egy 20nm-es fából épült melléképület is. Az ingatlan fenntartása rendkívül alacsony így a rezsi költségek miatt nem kell aggódnia. Az telek rendezett, körbe kerített, gyümölcsfákkal beültetett. Az ingatlan vételára 79millió forint.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
16 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
beépített szekrény
gépesített
hőszigetelt
kandalló
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Hegedűs Ákos
+36 70 459 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Hegedűs Ákos
+36 70 459 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY