Eladó ház Győr, Nádorváros 98 nm
Eladó ház Győr, Nádorváros 98 nm
Eladó ház Győr, Nádorváros 98 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7882620
Frissítve: 6 hónapja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
612 245 Ft/m²
98 m²
Alapterület
250 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 135 Ft
Második évtől
237 644 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr, Nádorvárosban a Margaréta virágüzlettől egy saroknyira háromszobás, egyszintes, 98 m2-es családi ház nagy méretű pincével eladó. Akár azonnal költözhető, de leginkább remek alap lehet egy korszerűsítéshez ami után kiváló otthon/iroda/rendelő varázsolható belőle. Helyiségek: szélfogó, előtér, 3 db nagy méretű szoba, nagykonyha, cselédszoba, spájz, fürdő+wc, külön wc, nagyméretű pince (kb 60 m2). A szobák burkolata parketta. Elosztás: minden helyiség az előtérből (társalgó) nyílik. Fűtés típusa: központi gáz (Vaillant kazán). A belváros tömegközlekedéssel (buszmegálló gyalog 1-2 percre), vagy akár egy kis sétával is (10-15 perc) egyszerűen elérhető. A közelben (gyalog 5 perc) található: CBA, orvosi ügyelet, iskola, óvoda, gyógyszertár. Az ingatlan saját helyrajzi számmal rendelkezik. A telken két felépítmény található, a telek megadott mérete hozzávetőleges. További kérdéssel keressen telefonon. Ingatlanközvetítők egyelőre ne keressenek, hacsak nincs biztos vevőjük az ingatlanra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 342 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 342 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY