Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7899095
Feltöltve: 5 hónapja

Győr eladó családi ház 2 szobás: 32,8 millió Ft

32,8 millió Ft
381 395 Ft/m²
86 m²
Alapterület
975 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 194 Ft
Második évtől
129 912 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálunk egy folyamatosan karbantartott, felújításra, mondernizálásra szoruló, tehermentes, azonnal birtokba vehető házrészt Győr-Bácsán. A családi házban két lakás található, osztatlan közös tulajdonban, ügyvéd által készített megosztási szerződéssel (így hitelképes). Az eladásra kínált ingatlanrész az utcafrontra néz, külön bejárattal rendelkezik a 975 m2-es összközműves telken. Az udvaron melléképület, hátul pedig művelésre alkalmas telekrész is van. A lakóház az 50-es években épült tégla falazattal, beton födémmel és cserép fedéssel. A szobák parkettázottak, fűtése gázkonvektoros, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Kiegészítő fűtésként cserépkályha is rendelkezésre áll. A házban 2 szoba, fürdőszoba, étkező, főzőfülke, spejz és közlekedő található nettó 86 négyzetméteren. Ajánljuk olyan érdeklődőknek, akik kedvelik a kertvárosi övezetet, mégis szeretnék a nagyváros nyújtotta előnyöket is élvezni. A belváros tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető. A közelben bolt, óvoda, orvosi rendelő és gyógyszertár is található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 981 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 981 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY