Eladó ház Gyöngyöshalász, Frekventált 137 nm
Eladó ház Gyöngyöshalász, Frekventált 137 nm
Eladó ház Gyöngyöshalász, Frekventált 137 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7976346
Referenciaszám: M269951
Frissítve: 17 napja

Gyöngyöshalász eladó családi ház 3+2 fél szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
569 344 Ft/m²
137 m²
Alapterület
820 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 376 Ft
Második évtől
308 937 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Gyöngyöstől 5 percre, Gyöngyöshalász kellemes, nyugodt utcájában, de frekventált helyen kínálok eladásra egy 137 nm-es, 3+2 szobás, 2 fürdőszobás, 2017-ben TELJESEN FELÚJÍTOTT, stabil, összkomfortos családi házat, mely 820 nm telekre épült, téglából. A 73 nm-es földszint helyiségei: nappali, hálószoba, konyha+étkező, fürdő, WC, előszoba, közlekedő. Az emeleti lakrész 64 nm, helyiségei: 1 szoba, 2 félszoba, fürdő+WC, közlekedő. Egy plusz szoba kialakítása még lehetséges. Hőszigetelt, redőnyös, műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó! A ház borítása laminált parketta és minőségi, mázas kerámia. Az otthon melegéről kombi cirkó gázkazán gondoskodik. Villany, vízvezeték cserélve lett. A tető jó állapotú, zsindely héjazatú. A külső falak 10 cm-es szigeteléssel ellátottak. A ház alatt pince húzódik, melyben egy 21 nm-es borospince rész és egy 10 nm-es tároló lett kialakítva. Az ingatlant a modern kialakítás, a tágas, világos nagy terek, a jó elosztás, a minőségi munka jellemzi. A családi ház tájolása miatt egész napos fényárban úszik, teljesen körbe süti a nap. A gondozott portán megépítésre került egy 80 nm-es épület, ami szükség esetén lakóépületté alakítható, de lehet műhely, gépkocsik parkolási helye, raktár, tároló, iroda, stb. Ideális az ingatlan ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK, NAGYCSALÁDOSOKNAK, VÁLLALKOZÓKNAK, BEFEKTETŐKNEK!!! Az állapota, elhelyezkedése miatt ritka vételi lehetőség! Ide csak költöznie kell! Ha egy kellemes, nyugodt otthont szeretne a Mátra lábánál, jó szomszédokkal, jöjjön tekintse meg! Ügyvédi háttér és ingyenes banki segítség! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bence Lászlóné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bence Lászlóné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY