Eladó ház Gyöngyös, belváros 133 nm
Eladó ház Gyöngyös, belváros 133 nm
Eladó ház Gyöngyös, belváros 133 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7909113
Referenciaszám: M261166
Frissítve: ma

Gyöngyös eladó családi ház 3 szobás: 78,9 millió Ft

78,9 millió Ft
593 234 Ft/m²
133 m²
Alapterület
432 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 988 Ft
Második évtől
312 501 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Gyöngyös belvárosában, zöldövezeti, csendes, nyugodt részen eladásra kínálok egy 133 m2-es, 3 szobás, jó állapotú, nagypolgári, bútorozott családi házat, mely 432 m2-es saroktelken épült kőből és téglából. Az ingatlan összközműves, két utcai bejárattal rendelkezik, intim, kíváncsi szemektől mentes, kis udvara van. Borítása parketta és járólap. Nyílászárói hőszigetelt, dupla üvegesek. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, de kandallós fűtésre is van lehetőség. Melegvizet villanybojler biztosít. Villanyvezeték az évek folyamán cserélve lett. A tető jó állapotú! A teljes ház igény esetén galériázható, a belmagasság lehetőséget ad rá! Az ingatlant a stabilitás, világos, tágas, nagy terek, jó állapot, jó elhelyezkedés, üzleti lehetőség jellemzi. Az udvari kikapcsolódáshoz egy nagy terasz és tornác biztosít helyet. Az építmény nagy része alatt 90 m2-es, száraz, kőből kirakott, boltíves boros pince van. Gépkocsik beállási lehetősége zárt garázsban és fedett kapualjban. 3 fázis bevezetve! A ház hátsó része, ami jelenleg egylégteres, 73 m2 alapterületű építmény kis ráfordítással lakótérré alakítható, de a belvárosi elhelyezkedés miatt üzleti lehetőséget is rejt magában. Alkalmas konditeremnek, irodának, szépségszalonnak, rendelőnek, bárminek, amihez a célirányos, külön bejárat megoldott. Ajánlom az ingatlant vállalkozóknak, befektetőknek, összeköltözőknek, nagycsaládosoknak és mindenkinek, aki a belvárosban szeretne élni, vagy üzleti terveit megvalósítani. Hirdetési ár Eur-ban: 199.800 EUR! Ha a Mátra lábánál, csendes, nyugodt, központi helyen, jó szomszédsággal szeretne ingatlant, megtalálta! Jöjjön tekintse meg! Ügyvédi segítség és ingyenes banki ügyintézés! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1932
Terasz:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bence Lászlóné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bence Lászlóné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY