Eladó ház Gyöngyös, Felsőváros 165 nm
Eladó ház Gyöngyös, Felsőváros 165 nm
Eladó ház Gyöngyös, Felsőváros 165 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7967284
Frissítve: 2 hónapja

Gyöngyös eladó családi ház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
721 212 Ft/m²
165 m²
Alapterület
443 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bevezető - akciós ár 2024.03.01-ig. Családi otthon a Mátra lábánál, Gyöngyös kertvárosában eladó, nappali + 3 hálószobás, napfényes otthon! Gyöngyös és környéke Heves megye egyik legnagyobb ütemben fejlődő területe, ezen felül páratlan infrastruktúrája, így remek választás lehet leendő otthonunkként. Itt kerül megvalósításra az alábbi projekt. CSOK + Feltételeinek megfelel. Az építkezés már elkezdődött. Személyesen megtekinthető. Projekt: Gyöngyös kellemes, kertvárosi - családi házas környezetében, csendes utcában kerül megvalósításra a családi ház projekt. Az utca aszfaltos, a telek mérete 443 m2, összközművesített, könnyen megközelíthető. A kivitelező az évek alatt számos beruházást megvalósított Gyöngyösön és környékén, valamint Budapest agglomerációjában, így biztosított a projekt magas minőségű megvalósítása, a kivételes anyaghasználat és ezen jelzők garanciája. Kérés esetén referenciákkal igazolva. Ház: Magas tervezési és megvalósítási színvonal jellemzi a házat, energiatakarékos kivitel és modern stílus. Az építmény alapterülete: 165,44 m2 Az épület hasznos alapterülete 130,64 m2 lakóterület, + 36 m2 kettő beállásos zárt gépkocsi tároló. Ezen felül +20,86 m2 földszinti és 9,87 m2 nettó alapterületű emeleti terasz kerül kivitelezésre. Az udvaron további gépjárművek parkolásának való hely kialakítására van lehetőség. A földszinten található a szélfogó, közlekedő, előtér, nappali - étkező, konyha, lépcsőház, fürdőszoba és külön bejáratú wc, gépkocsi tároló és egy kertre néző terasz. Az emeleten található 3 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, külön bejáratú wc, közlekedő és terasz. Tájolása: D-NY-i Főbb műszaki jellemzők: - A teherhordó főfalak 30-cm vastag, PTH 30 NF téglából készülnek - Monolit vasbeton födémrendszer - 3 rétegű, 5 légkamrás műanyag nyílászárók, rejtett tokos motoros aluredőnnyel és szúnyoghálóval. - 15 cm vastag Grafitos hőszigetelő rendszer - Hőszivattyú, padlófűtés, szobánkénti digitális termosztát vezérléssel - Napelem rendszer előkészítés - Hideg és meleg burkolatok bizonyos összegig vételárban - Gyengeáramú hálózat kiépítése riasztó és kamera rendszer illetve kaputelefon telepítéséhez - Távvezérléssel nyitható gépjármű nagykapu és garázskapu bejáratok - 3*16A normál, ezen felül „H” tarifás elektromos ellátást biztosítunk. Várható átadási idő: 2024. II-III. negyedév. A látványterveken feltüntetett műszaki tartalom tájékoztató jellegű. Amennyiben szeretne a jelenkor elvárásainak megfelelő igényes szép otthont, nyugodt kertvárosi környezetben, de mégis közel a belvároshoz, a fővároshoz és a Mátrához úgy mindenképp ajánlom figyelmébe ezt a lehetőséget. További kérdés, részletes műszaki tartalom, illetve megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
9,9 m²
Terasz:
20,9 m²
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
étkező
gardrób
erkély
terasz
internet
telefon
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 606 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 606 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY