Eladó ház Gyömrő 119 nm
Eladó ház Gyömrő 119 nm
Eladó ház Gyömrő 119 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8083315
Referenciaszám: HZ028791
Frissítve: 13 napja

Gyömrő eladó családi ház 5 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
915 966 Ft/m²
119 m²
Alapterület
601 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyömrőn a vasútállomáshoz közel eladó egy 119 nm-es 4 szobás plusz nappalis, földszintes családi ház. 2002-ben épült Leier Durisol falazó elemből. A Durisolból készült fal bármilyen funkciójú épületben előnyösen fejti ki kiemelkedően jó hő- és páraszabályozó képességét, amelynek köszönhetően a beltéri klíma kellemes, egészséges. Ehhez társul a szintén kiemelkedő hangszigetelő és hangelnyelő képesség, amely hozzájárulhat bármilyen környezetben álló épület komfortjához. Ehhez még hozzájárul további 5 cm szigetelés, így a hőmegtartási képessége télen, nyáron nagyon kedvező. A belső válaszfalak Ytong-ból készültek tovább emelve a minőséget. Födém vasbeton acélból épült, így a későbbiekben a tető dőlésszögének köszönhetően akár 2 szobával és egy fürdőszobával tovább bővíthetjük az amúgy sem kis otthonunkat. Konyhabútor 2 éves és teljes gépesítéssel rendelkezik. az ingatlan akár berendezéssel is együtt eladó, de anélkül is megvásárolható természetesen. + db inverteres hűtő-fűtő klíma teszi a belső hőmérsékletet még kellemesebbé a nyári időszakban is. Na de ennyit a lakórészről. A telek mérete 601 nm, melyen egy garázs is helyet kapott, illetve elegendő méretű egy család részére, ugyanis kerti sütögető, medence is elférhet akár. Szomszédok csendes, jólszituáltak, elérhető távolságban iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek és tömegközlekedés is kiváló. Amennyiben további kérdés merül fel vagy megtekintési időponttal kapcsolatban keresne, kérem hívjon az alábbi telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Értékesítő Ábrahám Tamás Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 338 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Értékesítő Ábrahám Tamás Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 338 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY