Eladó ház Gyömrő 148 nm
Eladó ház Gyömrő 148 nm
Eladó ház Gyömrő 148 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8053403
Referenciaszám: HZ049945
Frissítve: 18 napja

Gyömrő eladó családi ház 5 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
574 324 Ft/m²
148 m²
Alapterület
386 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyömrő kertvárosias részén, a Petőfitelepen kínálok megvételre egy szép állapotú, NAPELEMMEL ellátott 2 szintes ÖNÁLLÓ Családi házat Ha olyan házba szeretne költözni, ahol a saját kertjében madárcsicsergéssel párosulva tudja meginni a reggeli kávét, ahol a gyermekek önfeledten vezethetik le az energiájukat az udvaron, akkor Önnek ajánlom ezt az ingatlant! Főbb jellemzői: - Építés éve: A Földszinten a Szoba és az Étkező vályogból épült kb. 1950-ben, a ház további része 2017-ben lett hozzáépítve téglából, az emelet fafödémes - Szerkezete: vegyes falazat (vályog + tégla) - Mérete: Földszint+ Emelet 130 nm + Terasz 14,5 nm és Erkély 3,5 nm - Telek mérete: 386 nm - Fűtését Gázcirkó, Kandalló, Hűtő-fűtő klíma biztosítja - Fafödémes - Az emeleten 2 db, a földszinten 1 db hűtő-fűtő klíma van - Hőszigetelt (10 cm) - Műanyag Nyílászárók - Autóval az udvaron tudunk parkolni Elrendezése: - Földszinten: Amerikai konyhás Nappali, Szoba,Étkező,Közlekedő, Fürdőszoba (káddal), Wc, Kamra, Terasz - Emeleten: Nappali, 2 db szoba, Gardrób, Közlekedő, Fürdőszoba (Zuhanyzóval és Wc-vel), Erkély A Tágas és világos Nappaliból közvetlenül ki tudunk menni a Teraszra/ Udvarra, amely ideális helyszíne lehet a nyáresti grillezéseknek és beszélgetéseknek. A nappali melegéről és hangulatáról egy kandalló is gondoskodik. A házon 12 db x 3,5 kW-os Szigetüzemű (nem kell rendszerhasználati díjat fizetni, akkor is van áram, ha máshol nincs) Napelem található. A Hőszivattyús fűtést ki lehet alakítani, a tartály meg van (a Gardróbban lett elhelyezve). A képeken is látható, hogy a kert mérete ideális Gyermekes Családok számára is. Játszótér, homokozó, medence és tároló is kényelmesen elfér benne, amely biztosítja a gyerekek számára az önfeledt játszás örömét. Bevizsgáltatott, ivóvíz minőségű Fúrt kúttal rendelkezik, amely fogyasztásra is alkalmas, a továbbiakban pedig megkönnyítheti a locsolást és a medence feltöltést. Gyömrő város folyamatosan fejlődik, kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Bölcsöde, Iskola, Óvoda, Gyógyszertár, Vásárlási lehetőség, piac, minden megtalálható a közelben. 200 m-re található a buszmegálló, amellyel Monor és Örs vezér tér között közlekedhetünk. Vonattal pedig a Keleti-pályaudvarra érkezhetünk 25-35 perc alatt, visszafelé Szolnokig közlekedik. M0-s és M4-es autóút pár percre található. Igényes és átgondolt kialakítás, rendezett, tágas beltér, kedves és Családbarát szomszédok várják a leendő Tulajdonosát! Az utca csendes, rendezett. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Erkély:
3,5 m²
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
csendes
világos
internet
telefon
hőszigetelt
klíma
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Abonyi Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Abonyi Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY