Eladó ház Gyömrő 100 nm
Eladó ház Gyömrő 100 nm
Eladó ház Gyömrő 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7771449
Referenciaszám: H468848
Frissítve: 18 napja

Gyömrő eladó családi ház 2 szobás: 64 millió Ft

64 millió Ft
640 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
731 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 744 Ft
Második évtől
253 486 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Leendő ingatlanod Gyömrő frekventált részén, de mégis egy nyugodt, csendes mellék utcában helyezkedik el. A környéken szinte minden megtalálható. A házhoz viszonylag közel helyezkedik el több élelmiszer bolt, illetve a drogéria. Nem kell messzire menni, ha cukrászdát keresünk, esetleg egy hamburgert, vagy pizzát ennénk, illetve, ha étteremben vacsoráznánk. Strandolós kedv esetén sem kell autóba ülni, és ha barátokkal szeretnénk egyet focizni, akkor sétálva mehetünk, és mégsem fáradunk ki meccs előtt. Ne legyen rá szükség, de amennyiben mégis, akkor a Központi Orvosi Ügyelet is közel helyezkedik el. A ház, a kert sok lehetőséget rejt magában, vagyis az épület egy kis felújítást igényel, melynek kapcsán például a tároló/műhely helyiségből akár egy önálló lakrészt lehet kialakítani. A kertben pedig megvalósíthatjuk kertészeti elképzeléseinket. Tömegközlekedéssel viszonylag gyorsan Budapesten, valamely metró állomáson lehetünk. Busszal, melynek megállója alig 200 méterre található a háztól, kb. 40 perc menetidő a Kőbánya-Kispest metró állomás, illetve a némileg messzebb elhelyezkedő vonatállomásról indulva kb.szintén 40 perc a Keleti Pályaudvar.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Andrikó Balázs Otthon Centrum - XI. kerület - Szádelő köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Andrikó Balázs Otthon Centrum - XI. kerület - Szádelő köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY