Eladó ház Gyomaendrőd 100 nm
Eladó ház Gyomaendrőd 100 nm
Eladó ház Gyomaendrőd 100 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7964483
Referenciaszám: M266166-4565934
Frissítve: 10 napja

Gyomaendrőd eladó családi ház 1+1 fél szobás: 2,9 millió Ft

2,9 millió Ft
29 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2831 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!!! Békés Vármegyében, Gyomaendrődön egy 100 négyzetméteres családi ház eladó. Egy helyrajzi szám alatt szerepel egy 400 m2-es lakóház és 1431 m2 szántó. Jelenleg a szántó tehéntartásra van kiadva. Az ingatlan régóta lakatlan, megsínylette az idő vasfoga. A főúton elhelyezkedő, vegyes falazatú épületet teljesen fel kell újítani. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióval, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY