Eladó ház Gyomaendrőd, Endrőd 98 nm
Eladó ház Gyomaendrőd, Endrőd 98 nm
Eladó ház Gyomaendrőd, Endrőd 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7955356
Feltöltve: 3 hónapja

Gyomaendrőd eladó családi ház 4 szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
408 163 Ft/m²
98 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 090 Ft
Második évtől
158 429 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Békés megyében, Gyomaendrődön, Békéscsabától 45 km-re egy 98 nm-es emeletes családi házat, 500 nm-es telekkel. Hozzátartozik egy beton alapon álló palatetős garázs és felújításra szoruló különálló alsóépület. Az ingatlanban kialakításra került az alsó szinten előszoba, tágas és napos amerikai konyhás nappali, fürdőszoba mellékhelyiséggel és kazánház. Az emeleti részen 3 szoba, közlekedővel. Az otthon melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik. A ház teljes felújításon és korszerűsítésen esett át 2021-2022-ben. A ház alapja frissen betonozott, alászigetelt. Az alsó szinten melegvizes padlófűtés lett kialakítva, az emeleti részen új radiátorok lettek, ami alkalmazással, távolról is irányítható. Az emeleti és földszinti részre 1-1 wifis, távolról vezérelhető hűtő-fűtő klíma került. Kiépítésre került a 3 fázisú villany és új víz-és csatornahálózat lett. CAT 6-os kábelek biztosítják a gyors internetet. Új, műanyag redőnnyel ellátott, 3 rétegű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, ami magasabb hőszigeteléssel, illetve nagyobb zajszűréssel bír. Az ingatlan kiváló helyen, az Endrődi ligetben helyezkedik el, ahonnan 50 m-re található a horgászatra alkalmas Révzugi holtág, 20 m-re sportpálya, illetve liget található. Az ingatlan 500 m-es körzetében általános iskola, játszótér, étterem, élelmiszerbolt, gyógyszertár, templom és buszmegálló található. Az ingatlan kulcsrakész állapotú. Új teljes bútorzattal és garanciális Bosch beépített konyhai gépekkel. Egységesen, vízálló laminált padló lett a földszinten és az emeleti részen is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1980
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
erkély
melléképület
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
vízórás
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bácsi Bettina
+36 30 586 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bácsi Bettina
+36 30 586 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY