Eladó ház Gyál 44 nm
Eladó ház Gyál 44 nm
Eladó ház Gyál 44 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8093389
Referenciaszám: M273301-4633694
Frissítve: 2 napja

Gyál eladó családi ház 1+1 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
1 020 455 Ft/m²
44 m²
Alapterület
300 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy önálló helyrajzi számmal rendelkező, földszintes, tégla építésű, modern energiaosztályú családi ház Gyálon, Budapest határához közel. Az ingatlan jellemzői: Kettő szoba, konyha, előszoba, zuhanyzó és wc egyben. Kondenzációs kazános központi fűtés. Teljes hőszigetelés (tető is). Újszerű állapotú, párazáró fóliával ellátott cserepes tető, tetőtér beépíthető. A 120 literes villanybojler biztosítja a ház meleg víz ellátását, amely éjszakai áramról működik. A rezsiköltség nagyon kedvező. Fedett 18nm-es kocsibeálló az udvaron valamint egy, fűtött, csatornázott, vízzel ellátott, járólapos műhely (kis lakásként is hasznosítható). Fúrt kút, megfelelő vízhozammal. Zárt, teljesen tömör kerítéssel körbevett udvar. Kedvező lokációjának köszönhetően akár üzleti tevékenységre is alkalmas. Közlekedés: 200 méterre két buszmegálló, vasútállomás (30 perc alatt a Nyugati pályaudvar elérhető), bolt, gyógyszertár, játszóterek a közelben. A telek mérete 300 m2. Az ingatlan ideális választás családok számára, akik csendes, de mégis jól megközelíthető környéken szeretnének élni. Befektetésnek is kitűnő választás lehet. Ne maradjon le erről a remek lehetőségről! Hívjon még ma, és tekintse meg ezt a kiváló adottságú ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY