Eladó ház Gyál 130 nm
Eladó ház Gyál 130 nm
Eladó ház Gyál 130 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8074869
Referenciaszám: HZ020434-4623105
Frissítve: 2 napja

Gyál eladó családi ház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
460 769 Ft/m²
130 m²
Alapterület
783 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kertvárosi idill ...Gyálon kínálok eladásra egy 1970-ben épült, két generációs, jó állapotú családi házat minden korosztály számára.A 783 négyzetméteres telken, két külön bejáratú ház található, így tökéletes választás lehet össze költözők számára.A két házat, korábban étkezőként használt helyiség köti össze, együtt, mégis külön házként vásárolhatják meg.A kis ház egy tágas szobából, konyha, fürdőszoba és wc, előtér elosztásból áll és téglából épült 1980-ban. A nagyobb házban két nagy méretű szoba, egy tágas előszoba, fürdőszoba+wc, konyha-étkező és egy tároló található, salakbetonból épült. A térképszelvényen minden helyiség szerepel.Fűtés kondenzációs kazán és vegyes tüzelésű, külön villanyórákkal felszerelt. A telek méretéből adódóan, igény esetén bővíthető.A telken található még egy 30 négyzetméteres garázs és két melléképület, valamint ásott kút.Elhelyezkedése kiváló, közelben bevásárlási lehetőségek, gyál központ 700 méter távolságra elérhető.Tehermentes, rugalmasan költözhető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon és nézzük meg együtt egy a csodás házat!A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
E
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baán Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 557 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baán Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 557 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY