Eladó ház Gyál 188 nm
Eladó ház Gyál 188 nm
Eladó ház Gyál 188 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7676093
Referenciaszám: 108416
Feltöltve: 16 napja

Gyál eladó családi ház 6 szobás: 87,9 millió Ft

87,9 millió Ft
467 553 Ft/m²
188 m²
Alapterület
540 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 108 Ft
Második évtől
348 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyál csendes kertvárosi utcájában eladó egy kiváló állapotú, akár több generációnak is alkalmas nappali+5 szobás 188 m2-es családi ház 540 m2-es rendezett telken. Az ingatlan bejárata az oldalkertből nyílik és a szélfogóból az étkezőbe vezet,amely egy légteres a nappalival és a konyhával. A konyhához tágas kamra is tartozik. A földszinten 2 háló, 2 fürdő , külön WC, háztartási helyiség, a lakás kert kapcsolatát biztosítja a hálóból nyíló 30 m2-es terasz. A tetőtérbe dolgozó szoba, nappali, fürdőszoba-WC, infraszauna, gardrób,tároló. Az árnyékolást elektromos alumínium redőnyökkel, a kellemes hőmérsékletet 4 db klímával szabályozhatjuk. A fűtést és a külön tartályos meleg víz ellátását a 24 kw-os gázkazán biztosítja,radiátoros hőleadókkal. A napelemek beüzemelve. A ház a napelemes rendszer beüzemelése előtt " B "energetikai besorolást kapott. A ház biztonságáról a riasztórendszer és kamera rendszer gondoskodik. Az ingatlan jelenlegi formáját 2003-ban kapta, de az elmúlt 12 évben korszerűsítették, nyílászárók,redőnyök cseréje, dryvit hőszigetelés. A gépesített konyha és a beépített bútorok a vételár részét képezik. Ide csak költözni kell! Az ingatlanhoz 2 állásos garázs , 16 m2-es kerti tároló és fedett beálló kapcsolódik, valamint több autó beállását biztosító viacolor térburkolat. A kényelmes bejutást elektromos kapu és garázskapu biztosítja. A közelben iskola, élelmiszer bolt, Bkk megálló. Tekintse meg ezt a kiváló építésű, elrendezésű ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyha
terasz
melléképület
beépített szekrény
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY