Eladó ház Gyál 123 nm
Eladó ház Gyál 123 nm
Eladó ház Gyál 123 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7542475
Referenciaszám: U0043963
Feltöltve: 17 napja

Gyál eladó családi ház 5 szobás: 92,5 millió Ft

92,5 millió Ft
752 033 Ft/m²
123 m²
Alapterület
430 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 459 Ft
Második évtől
366 367 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyálon eladó egy nettó 123 nm-es, kétszintes, új építésű családi ház, amely egy nagy telek hátsó részén helyezkedik el. Gyál szélén található, családi házas övezetben, ugyanakkor a M0-ás és az M5-ös autópályától nem messze. Jelenleg 80%-os készültségi szinten van, ami azt jelenti, hogy a belső burkolatok és a belső ajtók még választhatók. A burkolatok 4000 Ft / nm es áron, a belső ajtók 40 000 Ft/db áron választhatók. Az ingatlant egy szolgalmi úton, külön kapun lehet megközelíteni, ami jelenleg kialakítás alatt áll, ugyanúgy, mint a tereprendezés. Kiemelt alappal , minőségi alapanyagok felhasználásával, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával készült. Külső szigetelése grafitos, ezáltal hőmegtartó képessége rendkívül magas. Külső színezése már befejezett, modern, pasztell árnyalatú. A ház körbejárható, műanyag nyílászárós, tetőszerkezete kontyolt. Lehetőség van a megújuló energia kinyerésére, amennyiben napelemet szeretne valaki felszereltetni. Ennek a vezetékelése és műszaki tartalma már adott. Fűtése kondenzációs kazán, valamint 2 db inverteres klíma kerül beépítésre, a kulcsra kész állapothoz. Az egész házban padlófűtés lett kiépítve, beleértve a garázst is. 4 külön hálószobája és nagy, világos terei lehetővé teszik egy igazán nagy család kényelmes életét. A pontos műszaki tartalom miatt, kérem, hívjon bizalommal! Akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Füzesi Krisztina Otthon Centrum - XVIII. kerület - Üllői út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Füzesi Krisztina Otthon Centrum - XVIII. kerület - Üllői út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY