Eladó ház Göd 580 nm
Eladó ház Göd 580 nm
Eladó ház Göd 580 nm
+27 fotó
Hirdetéskód: 7973185
Referenciaszám: HZ092885
Frissítve: 16 napja

Göd eladó családi ház 7+1 fél szobás: 400 millió Ft

400 millió Ft
689 655 Ft/m²
580 m²
Alapterület
1512 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 160 902 Ft
Második évtől
1 584 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NE SZALASSZA EL AZ ALKALMAT AZ ÁLMAI MEGVALÓSULÁSÁHOZ! KÉRJEN IDŐPONTOT MÉG MA, HOGY BEMUTATHASSAM ŐNNEK ÁLMAI OTTHONÁT. AMI MA MÉG CSAK ÁLOM, HOLNAP MÁR VALÓSÁG LEHET! Alsó Göd - Luxus Villa Belső medence -  Napelem - Duna part 2 perc sétaTelek 1512 nmHáz 580 nmGarázs 2 állásos teremgarázsElegancia és kényelem találkozása a Göd Villanegyedében! Ez a csodálatos luxus villa mindent megad, amire csak vágyhat egy privát otthonban. Amerikai konyhás nappali és étkező elegáns kialakításúal, magával ragadó Gatsby csillárokkal és egyedi fénytechnikával engedi, hogy a légkör mindig fenséges legyen.A 100 m2-es feszített víztükör és jacuzzi és szauna biztosítja a végtelen pihenést és kikapcsolódást. Mindennel rendelkezik, ahol a stressz és fáradtság elfelejthetővé válnak.Hat hálószoba minőségi fürdőszobákkal mindenki számára maximálisan biztosított intimitást.A gazdagon berendezett bárpult, a négy évszakos télikert és a fűtött grillkonyha ideális helyszínt kínál vendégeinek. A borospince és a buliszoba pedig a szórakozás igazi paradicsomává teszi a villát.Csodálatos otthont biztosít minden korosztály számára!Mindemellet a hőszivattyúval, gázcirkó, napkollektor és napelem rendszerekkel felszerelt villa fenntartható és gazdaságos módon működik. A fúrt kút automata öntözőrendszerrel gondoskodik a gyönyörű kert állandó virágzásáról.A kétállásos garázs és az automata garázskapu pedig a biztonságot és kényelmet testesíti meg. Mindezeken felül a luxus konyha gépészettel és a ház hangulatával emelt egyedi fénytechnikával a tökéletességet képviseli.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guitmann Roland Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 626 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guitmann Roland Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 626 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY