Eladó ház Göd 226 nm
Eladó ház Göd 226 nm
Eladó ház Göd 226 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7769321
Feltöltve: 10 hónapja

Göd eladó családi ház 6 szobás: 280 millió Ft

280 millió Ft
1 238 938 Ft/m²
226 m²
Alapterület
1042 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 812 631 Ft
Második évtől
1 109 003 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A manapság gombamód szaporodó lapostetős „trendi" épületek mellett, ez az ingatlan klasszikus értéket képvisel. Mind külső megjelenése, mind belső elosztása igazán kellemes, mozgalmas, barátságos és egyben családias. A csendes mellékutcában lévő saroktelken, ápolt díszkert, épített terméskő kerítés, elektromos kovácsoltvas kapuk, eltolható fedésű úszómedence, szaunaház, borospince, nyári konyha, fedett pihenők, több gépjármű részére fedett parkoló, kis kerti tó található. Az épület tágas terekkel, minőségi burkolatokkal, fedett és nyitott teraszokkal rendelkezik. A 106 négyzetméteres földszinti lakótérben tágas nappali, gyönyörű cserépkályhával, szoba méretű konyha étkezővel, nagy fürdőszoba, kazánház, előszoba, egy állásos garázs és 28 m2 fedett terasz található. A 120 négyzetméteres emeleti részen 3 hálószoba, nappali, gardróbszoba és egy óriási fürdőszoba került kialakításra. Az emeleti szobákhoz szintén 28 négyzetméter terasz tartozik. A 19 éves épület a közelmúltban korszerű kondenzációs kazánt kapott, 120 literes melegvíz tárolóval. Az emeleti helységekben nyáron klíma biztosítja a kellemes tartózkodást. Azonban akinek a klíma sem hoz lehűlést, az a pár lépésre lévő borospincében, vagy az úszómedencében találhat felfrissülést. Mielőtt személyesen is megnézné szeretne előzetesen tájékozódni az ingatlan környezetéről? Szeretné megtudni az ingatlan pontos címét, helyrajzi számát is? Kössön velünk IDŐSZERZŐDÉS®️-t!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
gardrób
terasz
pince
melléképület
beépített konyhabútor
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátrai Ingatlanok Mátrai Ingatlanok Az iroda összes hirdetése
+36 20 934 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátrai Ingatlanok Mátrai Ingatlanok Az iroda összes hirdetése
+36 20 934 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY