Eladó ház Gétye 56 nm
Eladó ház Gétye 56 nm
Eladó ház Gétye 56 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7967267
Feltöltve: 2 hónapja

Gétye eladó családi ház 2 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
569 643 Ft/m²
56 m²
Alapterület
3559 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 582 Ft
Második évtől
126 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Autentikus ház Keszthelytől 25 km-re ! Eladásra kínálok Balatontól 20 percnyire található Gétye településen egy igazán elragadó ingatlant ! A horgászatra és nyári felfrissülésre tökéletes élményt nyújtó Pacsai tótól 10 percre a Hévízi tótól pedig mindössze 15 - percre helyezkedik el. Az 56 nm -es épület egy gyönyörű gondozott 3559 m2 területtel rendelkezik. A gazdálkodásra is alkalmas panorámás telek végig sövénnyel és kerítéssel körbezárt. Ezt hosszan egy hársfa sor határolja, ami korábban egy állandó méhészetnek adott sok-sok éven át otthont! A területen megtalálható hatalmas árnyékot adó fák rendszerét gyümölcsfák és diófák is ékesítik. A házat folyamatosan korszerűsítették, megtörtént a vízvezetékek cseréje , szennyvíz elvezetés, villanyhálózat átfűzése , burkolat és új nyílászárók kerültek beépítésre. A fűtést cserépkályha biztosítja , de utcában a gázvezeték ki van építve. A melegvizet villanybojler állítja elő. A teraszról a konyhába lépünk, innen nyílik két oldalra egy nagyobb és egy kisebb méretű szoba . Szemben a fürdőszoba és a külön álló mellékhelység található . A nagyobb szoba jelenleg nappali-étkezőként funkcionál , itt épült meg már korábban a cserépkályha amely az egész házat befűti . Az ingatlan folytatásaként találunk egy nagy méretű külön bejáratú, udvarról nyíló melléképületet és egy külön bejáratú kisebb, jelenleg tárolóként funkcionáló helységet is. A tégla, vályog szerkezetű ház 1935 körül épült. A telken megtalálható egy kút is! Az ingatlant ajánlom azoknak akik egyben szeretnék megvalósítani otthonukat, nyaralójukat és akár önellátó gazdálkodást is szívesen folytatnának. Iskola, óvoda , kisbolt , pékség a közelben . Irányár: 31 900 000 Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1935
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
komfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
terasz
melléképület
beépített konyhabútor
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
West-Balaton West-Balaton Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
West-Balaton West-Balaton Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY