Eladó ház Gesztely 120 nm
Eladó ház Gesztely 120 nm
Eladó ház Gesztely 120 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7789781
Frissítve: 4 hónapja

Gesztely eladó családi ház 4 szobás: 20,4 millió Ft

20,4 millió Ft
170 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1261 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 206 Ft
Második évtől
80 799 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRZUHANÁS!!! Kedves Érdeklődő! Ajánljuk figyelmébe a Gesztely központjában található ingatlant, amely minden igényt kielégítő otthoni környezetet biztosít. Ez a tágas és praktikus 4 szobás ház ideális választás lehet akár nagy családosok számára is. Az ingatlan vegyes falazatú és 120 m2-es alapterülettel rendelkezik, míg a telek mérete 1261 m2. Az elhelyezkedésére kiváló, hiszen a polgármesteri hivatalhoz  közel található, így a közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges: bolt, iskola, óvoda,buszmegálló. Az egyik szobában klíma is található, biztosítva  a jobb komfort érzetet. A fűtést gázkonvektorok biztosítják,a vastag falaknak köszönhetően hatékonyan melegen tartva az otthonát a hideg téli hónapokban. Az átfolyós gáz vízmelegítő pedig korlátlan mennyiségű melegvizet szolgáltat.A tető 2022-ben lett felújítva, így nem kell aggódnod a beázás vagy egyéb problémák miatt. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A tetőn  2022-ben cserélték a héjazatot,így  biztosítva van hosszú évekre a beázás mentességet. Ha további információra van szüksége vagy szeretné megnézni az ingatlant személyesen, keressen minket bizalommal!Az ingatlanra falusi CSOK igénybe vehető.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek!Hívjon a 06/30/498/5052 számon, vagy e-mailben az címen és nézzük meg együtt ezt a remek ingatlant.További kínálatunkat megtekintheti az címen. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
pince
melléképület
bútorozatlan
beépített konyhabútor
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Icahome-Milna Bt Icahome-Milna Bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Icahome-Milna Bt Icahome-Milna Bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY