Eladó ház Gersekarát 80 nm
Eladó ház Gersekarát 80 nm
Eladó ház Gersekarát 80 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7948315
Referenciaszám: HZ070316-4551466
Frissítve: 11 napja

Gersekarát eladó családi ház 4 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
461 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1676 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 093 Ft
Második évtől
146 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vas és Zala megye határának közelében található Gersekarát településen kínálom megvásárlásra ezt a teljes körűen felújított családi házat! A lakóház teljes felújításon esett át az elmúlt 4 hónapban, a felújítás során a lakóház új arculatot kapott! A családi ház tégla építésű, kívül, belül fával burkolt. További munkafolyamatok:-víz-villany-csatorna-nyílászárók-hideg, meleg burkolatok-tető cseréje megtörtént! Nyitott kocsibeálló és tároló tartozik az ingatlanhoz! Az ingatlan melegét a téli hideg napokon kandalló, elektromos panelok, és aki nagyon fázós még egy légkondicionáló, szolgálja! Gersekarát Vas megye déli részén, az úgynevezett Vasi Hegyháton, Vasvártól 9, Körmendtől 18 km-re fekvő 770 lakosú község. Relatív földrajzi fekvése szerencsés, mivel közel helyezkedik el az osztrák és a szlovén határhoz is. A község környezeti adottságai kiemelkedők: a dimbes-dombos, erdőkkel és szőlőhegyekkel borított táj, az erdők vadgazdagsága, a település határában lévő tó és mindezek háborítatlan nyugalma kellemes környezetet kínál nemcsak a horgászat szerelmeseinek, hanem akár a pihenni vágyóknak. A tározó területe 36 hektár, a Sárvíz-patak és a Csengô-patak táplálja, egy-egy elő-tározón keresztül. A tó vize horgászat mellett fürdésre is alkalmas, szépen gondozott partján strandolásra és kempingezésre is lehetőség van. Közelben lévő nagyobb települések Vasvár (12km), Körmend (18 km) és Zalaegerszeg (23 km). Ne maradjon le erről a rendkívülien, jól átgondolt, átépített, jó elrendezésű, nem megszokott arculatú álom otthonáról! Hívjon, tegyen rá ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bekő Zoltánné Brigitta Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bekő Zoltánné Brigitta Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY