Eladó ház Gelsesziget 70 nm
Eladó ház Gelsesziget 70 nm
Eladó ház Gelsesziget 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7959398
Referenciaszám: 166873
Frissítve: 20 napja

Gelsesziget eladó családi ház 2 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
4 074 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1841 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 767 Ft
Második évtől
29 705 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166873 hivatkozási számú gelseszigeti családi ház. Gelsesziget a Balatontól 40km-re, Hévíztől, Zalakarostól autóval fél óra távolságra, Nagykanizsától 13 km-re északra, Gelsétől 4km-re délre fekszik. Látványossága szép új temploma (1996), illetve a hegytetőn fekvő kápolna. Természeti értékei kiaknázását vadászati lehetőségek bővítik. A közeli Morgánypuszta mögött, a domb alatt horgásztó található, de a Pötrétei horgásztó sincs messze, Több horgásztó is található a környékbeli településeken, autóval és busszal könnyen megközelíthetők. Buszmegálló, kisbolt sétatávolságra. A ház a falu középső részén, a kultúrház közelében található. 70 négyzetméteres a lakótér. Tégla alapzat, stukatúr födém, cseréptető, tégla. Részben és/vagy egészben felújításra vár.   A hangulatos veranda mellett a lépcsőn felérkezve nyári konyha kamrával, tovább haladva a verandán a lakrész bejárata található. Ez a ház utcára néző oldala. Belépve előtér, majd a konyha étkezővel. Innen nyílik a nappali, háló és a fürdő, melyben a melegvizet bojler biztosítja. A fürdő mellet egy kisebb szoba van még, leginkább gardróbnak vagy nagyobb tárolónak is alkalmas lehet, ebből a helyiségből közelíthető meg a padlástér.  A szobák egyedi gázfűtésűek, viszont kéménykürtő is van. A konyha étkezőt régen sparhelt fűtötte, itt is van kürtő, ezért új kályha, kandalló beszerelhető, beépíthető. A fürdő fűtését jelenleg vaskályha biztosítja.  A nappaliban fapadló, a többi helyiségben cementlap a padló burkolata.  A főútról érkezve, az utcára nyíló nagykapun keresztül a garázs könnyen és kényelmesen megközelíthető autóval, a kocsibeálló mellett az utcán vízelvezető árok van. Telekterület 1800 m2,ebből 600 m2 a zöldfelület. A ház mellett garázs és szerszámtároló, illetve a pincelejárat található még. A kút használható, de most le van fedve. Gyümölcsfák: körte, őszibarack, szilvafa és dió. A kiskerti résznél szederbokrok és bodza van ültetve. Kukorica tárolóval és állattartó épületekkel határolt ez a terület. A hátsó kert és a szántó tartozik még a területhez, mely jelenleg bérbe van adva. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó gelseszigeti családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166873 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stejer Laura Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stejer Laura Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY