Eladó ház Gelse 80 nm
Eladó ház Gelse 80 nm
Eladó ház Gelse 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8042069
Referenciaszám: D1240323
Frissítve: 1 hónapja

Gelse eladó családi ház 2+1 fél szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
187 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1177 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 534 Ft
Második évtől
59 411 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek! A Domus1 Ingatlan a Zala megyei Gelsén kínál eladásra egy 80 négyzetméteres családi házat. Az ingatlan egy 1177 négyzetméteres gondozott területen, csendes utcában található. A ház előtt nagy előkert biztosít kellő távolságot a bejárattól. Az épületet tulajdonosa elkezdte felújítani az ingatlant, mely során a villanyvezetékrendszert újra cserélték, fűtését vegyestüzelésű központi fűtésre cserélték radiátoros hőleadással, valamint a ház külső szigetelését is elkezdték. További jellemzők: - gázbekötési lehetőség, gázcsonk a telekhatáron - nagy terek, előszoba, egy kis szoba, spejz, nagy konyha-ebédlő, két nagyszoba, külön fürdő és wc elosztással - melléképületek: kazánház, udvari tárolók, műhely - FalusiCsok lehetőséggel - a településen bölcsőde, óvoda és iskola is található Gelse központi elhelyezkedése révén közel van a Kis-Balatonhoz, Zalakaroshoz, Nagykanizsához, Zalaegerszeghez, Hévízhez, Keszthelyhez. Budapestről akár az M7-es vonalán is könnyen elérhető, mint ahogy az ország déli határa, azaz Horvátország és Szlovénia is. Az ingatlan ára korrekt keretek között irányár, hívjon és tekintsük meg, aztán tegyen ajánlatot! A hirdetés nem teljeskörű. Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal. Szakképzett ingatlanközvetítőként, több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére, az ingatlanértékesítéstől a kulcsátadásig, megbízható, korrekt segítséggel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó beosztású
csendes
világos
étkező
melléképület
műhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domus1 Ingatlan Domus1 Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 557 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domus1 Ingatlan Domus1 Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 557 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY