Eladó ház Garabonc 230 nm
Eladó ház Garabonc 230 nm
Eladó ház Garabonc 230 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7678225
Frissítve: 2 hónapja

Garabonc eladó családi ház 7 szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
304 348 Ft/m²
230 m²
Alapterület
1131 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 158 Ft
Második évtől
277 251 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Zala megyei Garaboncon 3 km-re a kedvelt gyógyfürdőtől, Zalakarostól eladó egy 3 szintes, tágas terekkel rendelkező családi ház 1131 m2-es területtel. A családi ház belső kialakítása: Alagsor (külön lakrész kialakítható): - előtér/nappali - lakószoba - fürdőszoba (mosdó, WC, zuhanyzó) - háztartási helyiség (Junkers kombi gázkazán, WC, vizes blokk) - tárolóhelyiség Az alagsor az udvar felől külön bejárattal, illetve a földszinti előtérből is megközelíthető. Magasföldszint: - előtér/lépcsőház - nappali/étkező (tágas légtér, klíma) - 2 lakószoba, egyik erkélykapcsolattal - fürdőszoba (fürdőkád, zuhanyzó, mosdó, WC) - külön WC Tetőtér: - lépcsőház - nappali - 2 lakószoba (mindkettő erkélykapcsolattal, egyikben klíma) - fürdőszoba (kád, mosdó, WC) - fürdőszoba (zuhanyzó, mosdó, WC) - konyha (erkélykapcsolat, Hajdu villanybojler) A tetőt jó minőségű cserép borítja. A fűtés gáz cirkó kombikazánnal történik, minden helyiségben lapradiátorok biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Az ingatlan K-NY tájolású, ennek köszönhetően szinte egész nap világos. A helyiségekben műanyag, hőszigetelt, redőnnyel ellátott ablakok kerültek beépítésre, a padlózat mindenhol kerámia járólap. Az épület riasztóval védett. Egy kisebb felújítással egy otthonos, akár több generáció részére is kényelmes élettér alakítható ki. Udvar: teljesen sík, pázsittal borított. Zalakaros, a kedvelt gyógyfürdő mindössze 3 km távolságra található. A közeli Kis-Balaton a Kányavári szigettel kedvelt kirándulóhely, a horgászoknak pedig kiváló horgászhely. Az M7 autópálya közelsége miatt az ország távolabbi részéről is könnyen megközelíthető a település. Az Adriai tenger kb. 3 órás autóútra található (360 km). Nagykanizsa 15 km távolságra érhető el.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
erkély
bútorozatlan
vízórás
riasztó
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GlobalHouse Ingatlaniroda GlobalHouse Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GlobalHouse Ingatlaniroda GlobalHouse Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY