Eladó ház Galgagyörk 80 nm
Eladó ház Galgagyörk 80 nm
Eladó ház Galgagyörk 80 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7893745
Referenciaszám: M253014-4500855
Frissítve: ma

Galgagyörk eladó családi ház 3 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
686 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
839 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FALUSI CSOK igénybe vehető! Galgagyörk csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában, egy teljesen felújított családi ház eladó. A ház három szintes. A földszinten, amerikai konyhás nappali, két szoba, fürdőszoba, wc, tároló és az előszoba kapott helyet. A ház teljes tetőtere, ami 70 nm, a jövőben beépíthető, ehhez minden szükséges előkészítés megvan és az ablakok is beszerelésre kerültek. Az alsó szinten, egy külön bejáratú 35 nm-es helyiség lett kialakítva. Itt kapott helyet a gépészet, amely igény szerint irodának, műhelynek,nyári konyhának, mini konditeremnek kialakítható. Szauna építésére is alkalmas. A nappaliból és a konyhából páratlan panoráma tárul elénk. Új elektromos hálózat és gépészet van a házban. A mai kor igényeinek megfelelően a kialakítás során és a beépítésre kerülő berendezések kiválasztásánál fókuszban az energia takarékosság, kiváló minőség és a kényelem volt. A ház 10 cm szigeteléssel lett ellátva. Az alábbi kényelmi és energia takarékos berendezések kerültek beépítésre: - Blaupunkt hőszivattyú - padlófűtés - Ariston hőszivattyús intelligens bojler - okos riasztó rendszer - kamera mobil applikaciós elérhetőséggel - elektromos redőnyök - elektromos kapu - hűtő - fűtő Gree comfort wifis klíma - Hansgrohe szerelvények. Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY