Eladó ház Füzesgyarmat 100 nm
Eladó ház Füzesgyarmat 100 nm
Eladó ház Füzesgyarmat 100 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7939495
Referenciaszám: M251712-4542136
Frissítve: ma

Füzesgyarmat eladó családi ház 2 szobás: 9 millió Ft

9 millió Ft
90 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
844 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 120 Ft
Második évtől
35 647 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Füzesgyarmaton a vasútállomáshoz közeli, csendes nyugodt környéken, magaslatra épült 100m2 ingatlant! A családi ház belvárostól 1 Km-re, a termálvízzel rendelkező, egész évben nyitva álló Kastélypark Fürdőtől 2km távolságra található az ingatlan. Kívülről fehérre van meszelve, amely a vidék, régi autentikus hangulatát idézi . Az ingatlan 844 m2 telken helyezkedik el , illetve 2 utcafrontra nyílik. A teljes összkomforttal rendelkező családi ház főbb paraméterei: -tégla alapon, vegyes falazatú -a tető cserép héjazatú -az otthon melegét gáz-cirkó , illetve új állapotú vegyestüzelésű kazán biztosítja -a nyílászárók fa szerkezetűek , az ablakok műanyag redőnnyel ellátva -a belső helyiségben található : konyha ,előszoba , veronda , fürdőszoba +wc amelyek padlózata beton aljzat + linóleum , 2 szoba faparkettás , 1 szoba laminált padlóval ellátva -az ingatlanon lévő vízelvezető csatorna jó állapotú . Az ingatlannal közös alapon helyezkedik el a melléképület amely 30 m2 , ebben a helyiségben található : előszoba , kamra , kazánház . A telken található a különálló garázs , amely az utcafrontra nyílik ,beton alapon , vegyes falazatú 30m2. A kertet az utca felől a ház a kerítés és a garázs öleli körbe. Per- és tehermentes , azonnal bírtokba vehető! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek ,CSOK + és BABAVÁRÓ ügyintézés az OTP hátterével irodánkban! További kérdéseire készséggel válaszolok,keressen bizalommal ,akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit OTP Ingatlanpont Hajdúszoboszló Bethlen utca 23. Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit OTP Ingatlanpont Hajdúszoboszló Bethlen utca 23. Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY