Eladó ház Fót 300 nm
Eladó ház Fót 300 nm
Eladó ház Fót 300 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7354934
Referenciaszám: 360041079-30
Feltöltve: 16 napja

Fót eladó családi ház 7 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
350 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
427 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újpest-városkaputól 20 percre Királydombhoz közel - eladó, kertes több generációs CSALÁDI HÁZ, Fóton! A CSALÁDI INGATLAN megvételre kínál egy jó állapotú 427 nm-es rendezett telken elhelyezkedő 300 nm-es CSALÁDI HÁZAT. A CSALÁDI INGATLAN által kínált CSALÁDI HÁZ jellemzői:  7 szobás, teljesen élhető elosztású jó állapotú szuterén+ két szintes két bejáratú, cseréptetős családi ház,  az ingatlan hőszigetelt, riasztóval külső kamerákkal felszerelt, automata kapuval rendelkezik,  szúnyoghálóval és redőnnyel rendelkező fa- thermo üveges nyílászárókkal,  két szinten egyedi tervezésű praktikus, kényelmes konyha minőségi fából a finom falatok elkészítéséhez,  egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba, mind két szinten, külön mosdóhelységgel is,  az emelet szobák és nappalik egy részéhez külön terasz tartozik,  az emeletre minőségi fa lépcső vezet, illetve a legfelsőbb szint teljesen lambériázott,  szuterén rész két külön bejárattal rendelkezik, melyben egy nappali étkezővel, egy szoba, egy konyha kamrával, egy zuhanyzós fürdőszoba mosdóhelységgel, lépcsőfeljáró, és egy képház kamrával került kialakításra,  a következő szintet külön bejárattal is meg lehet közelíteni, itt egy előszoba, tágas világos nappali, étkező, konyha, fürdőszoba mosdóhelységgel külön nyíló szoba, gardrób szoba található,  legfelső szinten külön nyíló három szoba részben terasszal, kádas fürdőszoba mosdóhelységgel, gardrób szoba, lett kialakítva,  Lépcsőház végig lambériázott oldalfalakkal és mennyezettel rendelkezik,  a kertben ősfenyőfák található, rendezett telekel, tágas garázzsal rendelkezik  az otthon melegét egy gazdaságos kombi- cirkó biztosítja, mely meleg vízzel is ellátja a házat, plusz egy villanybojler is rendelkezésünkre áll,  udvari parkolási lehetőség is van több autó is elfér az udvarban, illetve a ház előtt is ki lett alakítva 2-3 autó számára parkolási lehetőség  biztonságos, fejlett infrastruktúrával rendelkező, családi házas, környék, zöld övezetben  A közelben megtalálható több bevásárlási lehetőség, éttermek, edzőterem, óvoda, iskola, orvos,  buszmegálló 2 perc séta, vasútállomás 10 perc, M0-M2-M3-as utópálya 10 percre található  jó szívvel ajánlom ezt az ingatlan összeköltözőknek, idősebb-és fiatalabb korosztálynak egyaránt illetve befektetésre is kiváló lehetőséget biztosít! Amennyiben a CSALÁDI INGATLAN által kínált INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található HIRDETÉS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Ha ingatlan vásárláshoz még el kell adnia lakását – ingatlanát, annak értékesítését a CSALÁDI INGATLAN IRODÁK kedvezményesen vállalják Önnek, hogy így mihamarabb be tudjon költözni otthonába. Hitel ügyintézésben INGYENESEN segítünk ügyfeleinknek, hogy a legkedvezőbb lehetőségeket megtalálja a piacon kínált lehetőségek közül. Nézze meg további kínálatainkat is weboldalunkon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bagóczky Attila Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bagóczky Attila Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY